Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Σ. Μπουλάς: "Τελικά δεν μου πάει ο γάμος"

Είναι από τους ηθοποιούς εκείνους που δεν αγαπάς απλώς τη δουλειά τους, αλλά τη λατρεύεις! Αυτούς που με το χέρι στην καρδιά μπορείς να τους χαρακτηρίσεις «χαρισματικούς». Το υποκριτικό ταμπεραμέντο του Σάκη Μπουλά θυμίζει ηθοποιό μιας άλλης εποχής. Αν γυρίσουμε το χρόνο πίσω, δεν ξέρεις ποια απ’ όλες τις δουλειές του να διαλέξεις ως την πιο αγαπημένη... Με αφορμή την πρεμιέρα του επετειακού επεισοδίου του «50-50» στο Mega, αλλά και την επιτυχία που σημειώνει η καινούργια σειρά «Η οικογένεια βλάπτει», κάναμε μια κουβέντα με τον Παυλίτο ή, αν προτιμάτε, τον Μένιο.
Σ. Μπουλάς:  Τελικά δεν μου πάει ο γάμος
Τελικά, πόσο... βλαβερή μπορεί να αποδειχθεί πως είναι μια οικογένεια;
«Καλά, μια οικογένεια μπορεί να αποδειχθεί πως είναι μέχρι και... θανάσιμα βλαβερή, αλλά αυτό δεν συμβαίνει μ’ εμάς. Μην κοιτάς που δεν μας φαίνεται! (Γέλια.) Εμείς κατά βάθος είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Καταρχήν μένουμε όλοι στο ίδιο σπίτι. Από τον παππού μέχρι τα παιδιά και την... κουνιάδα. Ξέρεις πολλές οικογένειες να ζουν έτσι; Οπότε, αν δεν αγαπιόμασταν, πώς θα συζούσαμε; Μάλλον, τώρα που το ξανασκέφτομαι, σ’ εμάς ταιριάζει απόλυτα το -μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε...».
Τι έχει φταίξει και δεν επικρατεί η ομόνοια και η ευτυχία;
«Κοίταξε, δεν φταίει για όλα το γκαζόν, αλλά ο γαμπρός. Εκείνος ήρθε κι έπαψαν να υπάρχουν ομόνοια, ευτυχία και γαλήνη στο σπίτι. Ήρθε και μας έκανε άνω κάτω. (Γέλια.) Και να σκεφτείς πως ουσιαστικά αυτός ο κακόμοιρος είναι το μεγαλύτερο θύμα της υπόθεσης. Από τη μία τον μισεί η πεθερά του και του κάνει το βίο αβίωτο και, από την άλλη, του τρώει τα λεφτά ο πεθερός του (Γέλια.)».
Γιατί ο Μένιος δεν είναι παραδοσιακός πατέρας και σύζυγος, που να νοιάζεται μόνο για το καλό των παιδιών του και της οικογένειάς του;
«Γιατί το έχει στο αίμα του να είναι... λαμόγιο. Το έχει το DNA του. Είναι μικροαπατεώνας, αεριτζής. Πάντως, θαυμάζω, η αλήθεια είναι, την ικανότητα που έχει στο τέλος -ό,τι κι αν έχει γίνει- να μπαλώνει τα πράγματα και να τη βγάζει καθαρή. Γιατί, για να μπορείς να τη βγάζεις καθαρή, πρέπει όντως να έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: