Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Ποδαρικό με γέννες, εγκυμοσύνες και γάμους για την σοουμπιζ




Με τον καλύτερο τρόπο έκανε ποδαρικό το 2009 για κάποια ζευγάρια της σοουμπιζ – και όχι μόνον. Στην πρώτη περίπτωση, μαζί με το νέο έτος ήλθε και ο πελαργός, στη δεύτερη… έρχεται, ενώ στην τρίτη, εκείνος και… εκείνη ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Από το απόγευμα της 2ας Ιανουαρίου 2010, η Σταρ Ελλάς 2006 Ολυμπία Χοψονίδου και ο μπασκετμπολίστας του Παναθηνάϊκού Βασίλης ΣπανούληςΜαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης. Η γνωστή επιχειρηματίας διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι φυσικό, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη δύο παιδιά, την Ντεμίλια, τεσσάρων ετών σήμερα και τον δυόμισι ετών Γιώργο. Αυτή τη φορά περιμένουν κοριτσάκι. κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί. Το μοντέλο έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τεσσάρων κιλών και 200 γραμμαρίων. Όπως δήλωσε ο μαιευτήρας-γυναικολόγος κος Γιώργος Σταματίου, όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Οι δύο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις αρχές του περασμένου μήνα στο δημαρχείο του Νέου Ηρακλείου. Την ίδια στιγμή, γονείς για τρίτη φορά ετοιμάζονται να γίνουν η
Μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, τέλος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο γάμος του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικολάου, με την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οι αρραβώνες του ζευγαριού ανακοινώθηκαν μόλις πριν από λίγες ώρες εντελώς ξαφνικά από το γραφείο τύπου του τέως βασιλιά. Ο Νικόλαος και η Τατιάνα διατηρούν σχέση εδώ και επτά περίπου χρόνια. Η γαμήλια τελετή αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, παρουσία γαλαζοαίματων από ολόκληρο τον κόσμο.(cosmo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: