Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

"Βασίλισσα της χθεσινής μέρας..."

"Όλα είναι ρευστά στην ελληνική τηλεόραση…
Από την κουβερτούρα σοκολάτα του Παρλιάρου, στις «γλυκές αλχημείες», μέχρι και τα νούμερα της AGB (και κυρίως αυτά)!
Μέχρι χθες μιλούσαμε για την εκδίκηση του Κρητικού και να πώς μέσα σε ένα 24ωρο, «ανοίγει» βεντέτα!

Έλαμψε για μία μέρα ο «Όμορφος κόσμος» και λογικό ήταν να βουίξει το τηλεοπτικό σύμπαν…

Τα πάντα ρει, κυρίες και κύριοι! Τίποτα δε μένει σταθερό, τίποτα ίδιο… Τί-πο-τα προβλέψιμο!

Και ξάφνου, μέσα σε ένα πρωινό και λίγο πριν χυθεί αίμα στον βωμό της τηλεθέασης, ο καφές της παρηγοριάς, γίνεται frappe γλυκό με γάλα!



Αφού, λοιπόν, ο «Καφές με την Ελένη» πέρασε από τα 68 (αν δεν γελιέμαι) κύματα on air από το Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα, ανέβηκε μετά από συνεχή, σκληρά...τριτοδεύτερα χαστούκια και τον πανικό του «χάσαμε και την πρωτιά στα νεανικά» για λίγο, στην πρώτη θέση- για μια μέρα- με ποσοστό επί του συνόλου 17,5%!

Και αυτή είναι η αντ-εκδίκηση της ξανθιάς στον… ψηλό του Mega που τερμάτισε τρίτος αυτή τη φορά με ένα 13,4% και έδειξε πως όλοι έχουν δικαίωμα στην κορυφή… Το θέμα βέβαια, είναι ποιος θα έχει μόνιμη θέση εκεί!

Στην 2η θέση βρέθηκε το διδυμο ANT1 Καραμέρος – Χαριτάτος με ποσοστό 16.6%.

Ήξερε τι έλεγε ο Ηράκλειτος πριν από 2000 τόσα χρόνια… κι έπεσε μέσα από τα τηλεοπτικά μέχρι τα πολιτικά και παραπολιτικά δρώμενα…

Όπως καλά τα λέει και μια αοιδός του δημοτικού τραγουδιού «Τα πάντα ρει, τα πάντα ρει, γι’ αυτό απόψε είναι γιορτή»! Πάρτι θα έχουνε στον Alpha, αναμένοντας την έκπτωτη βασίλισσα να επανεγκατασταθεί στο θρόνο της , για περισσότερες από 24 ώρες και μετά θα κάνουνε Λαμπρή - κοινώς Πάσχα!"
http://mediasoup.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: