Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Οι καυτές Summer Angels

Τσίλα και Θεοφανία εκλεψαν τα φλας στο πιο καυτό event της χρονιάς! Πάρτι για την τολμηρή υπερπαραγωγή «Summer Angels» πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο «Blur» και η τεστοστερόνη εκτοξεύτηκε! «Ηταν τεράστια πρόκληση να κάνω την παραγωγή στην πρώτη ελληνική ταινία υψηλής ανάλυσης, πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με αμέτρητες αισθησιακές σκηνές, όπου οι ισορροπίες είναι... ντελικάτες» έλεγε πρόσφατα σε συνέντευξή της στην «Espresso» η καυτή Θεοφανία Καλογιάννη, παραγωγός αλλά και μία από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας, που παρουσιάζει τη Σαντορίνη, αλλά εξίσου καυτό ήταν και το show που έκαναν χορεύτριες και έβαλαν φωτιά στους άντρες.

Τα φλας έκλεψαν οι κούκλες πρωταγωνίστριες, η Βανέσα Χολέβα, η Ekaterina Mihaleva που στην ταινία παρουσιάζει το Σούνιο, η Tσίλα Οκσάνεν (που έχει πάρει πολυάριθμα βραβεία σε εκπομπές της Αννίτας Πάνια) θα μας δείξει τις ομορφιές που κρύβουν τα Κουφονήσια, ενώ η Βίκυ Καρανικόλα, που κέρδισε τον τίτλο της πρώτης αναπληρωματικής στο διαγωνισμό καλλιστείων «Hawaiian Tropic 2008», θα παρουσιάζει στην ταινία την Κρήτη. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν μπροστά στα DVD του φιλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: