Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Στη Βίσση λίγο πριν την πρεμιέρα του!

mazo_vissi2_copy

mazo_vissi1_copy
ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΟ ΦΩΚΙΑΝΟ
Λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του στο "Άνοδος", ο Μαζώ πήγε στη Άννα Βίσση και το panoramapress.gr δε θα μπορούσε να λείπει!
Παρέα με το Χρύσανθο Πανά και την αδερφή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης μπήκε στο «Αθηνών Αρένα» γύρω στις 4 το πρωί.
Μάλιστα, δεν αρνήθηκε τη πρόταση της Άννας να ανέβει στη σκηνή και παρόλο που φορούσε τη φορμίτσα του, δεν μπόρεσε να χαλάσει το χατίρι στην πολύ καλή του φίλη και συνάδελφο!
Κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι ο Μαζώ ανεβαίνει στη σκηνή και η Άννα του λέει: «Πολύ γουστάρω που είσαι έτσι ντυμένος» κι εκείνος απαντάει: «Ετοιμάζομαι και ‘γω», αλλά η Βίσση... «Πού να πας; Κοίτα κόσμος εδώ...!».

Ο Γιώργος είπε δύο τραγούδια, που του τα παρήγγειλε η Άννα, το «Φεύγω για Μένα» και το «Σάββατο».

Κάθισαν κάτω στα γόνατα με το κόσμο από κάτω να παραληρεί!!!
Το ίδιο βράδυ ήταν εκεί κ ο dj Βαλεντίνο, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλια του με φίλους και... πολλά γαρύφαλλα, ο γιος του Υπουργού Θόδωρου Πάγκαλου, ο Θέμης Μάλλης και... ΕΚΠΛΗΞΗ!!!
Ο Κώστας Φραγκολιάς!!! Ναι ναι! Ο πρώην σύντροφος και πολύ αγαπημένος της φίλος πλέον, ο οποίος την απόλαυσε και της ευχήθηκε τα καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: