Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

"Ο Ελληνας θεός"

Δεν είναι (τελικά) μόνο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που έχουν πάθει αμόκ με τα επιτεύγματα του Τζιμπρίλ Σισέ. Είναι και οι συμπατριώτες του (οι Γάλλοι) που δεν σταματούν να τον αποθεώνουν και να γράφουν στα διάφορα blogs για τον Σισέ που είχαν αλλά έχασαν. Ωστόσο, ένα νέο αποθεωτικό δημοσίευμα κάνει την απόλυτη διαφορά καθώς χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή «νέο Ελληνα θεό».

Η ιστοσελίδα maxifoot.fr έγραψε σχετικά: «Ο Τζιμπρίλ Σισέ μετράει τα γκολ ένα-ένα, όπως και τα μαργαριτάρια για τον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής επιθετικός με τους “τρικολόρ” κατάφερε την περασμένη εβδομάδα να σκοράρει δύο ακόμη φορές από δύο γκολ. Με 16 γκολ (σ.σ.: εδώ κάνουν λάθος διότι ο Σισέ έχει ένα λιγότερο) στο ενεργητικό του, ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ έχει ξεκινήσει να αποκτά το μέγεθος ενός νέου Ελληνα θεού των Αθηνών. Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, ο Σισέ έχει ρίξει όλη την Ελλάδα μπροστά στα πόδια του. Ο Ρεϊμόν Ντομενέκ ίσως πολύ σύντομα να κάνει το ίδιο».

- Να μην υποτιμήσουν τον Πιερικό καθώς τα παιχνίδια του Κυπέλλου κρύβουν πάντα παγίδες ζήτησε από τους παίκτες του ο Νίκος Νιόπλιας εν όψει του σημερινού αγώνα (17.00) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Πατέρας έσπευσε πάντως να νουθετήσει τους φιλάθλους με δήλωση που ανέβηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ να μην αποδοκιμάσουν τον Τζιόλη: «Επειδή στους πρόσφατους αγώνες της ομάδας παρατηρήθηκε το φαινόμενο έντονων αποδοκιμασιών εις βάρος του ποδοσφαιριστή μας Αλέξανδρου Τζιόλη, καλώ τους φιλάθλους μας να παραμείνουν στο πλευρό της ομάδας με το γνωστό τους πάθος αποφεύγοντας τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ασφαλώς, ο καθένας έχει δικαίωμα στη γνώμη του, είναι όμως αδιανόητο την ώρα που η ομάδα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της να παρατηρούνται φαινόμενα που αναμφίβολα την επηρεάζουν αρνητικά. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και ο προπονητής μας θα τον χρησιμοποιεί όποτε το κρίνει σκόπιμο για το καλό της ομάδας» υποστήριξε στη δήλωσή του.

ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΙΑ ΣΚΟΚΟ

Παράθυρο άφησε ο Παναθηναϊκός για τον Νάτσο Σκόκο. Σε ανακοίνωσή του για τον άσο της ΑΕΚ ξεκαθάρισε: «Με αφορμή την έντονη φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες μέρες, θέλουμε να τονίσουμε ότι στην παρούσα μεταγραφική περίοδο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ούτε έχει εκδηλώσει, ούτε και πρόκειται να εκδηλώσει ενδιαφέρον για το ενδεχόμενο μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Νάτσο Σκόκο». Δεν απέκλεισε όμως το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του το καλοκαίρι. Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: