Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τρώγοντας κόβεται η όρεξη


Ζηλεύουμε το σώμα των σταρ και την ικανότητα που έχουν να ελέγχουν το βάρος τους. Εκτός από την πειθαρχία που απαιτείται, οι celebrities έχουν στο πλευρό τους και κάποιους συμμάχους που δεν είναι άλλοι από συγκεκριμένα τρόφιμα που τους βοηθούν να καταπολεμήσουν τις... λιγούρες, που απειλούν να τους απομακρύνουν από τον στόχο τους. Αυτά τα τρόφιμα δεν είναι μαγικά, ούτε εξεζητημένα. Είναι ωστόσο εκείνα που διαθέτουν μερικά συστατικά που βοηθούν στην απώλεια βάρους.
- Πράσινα φασόλια σόγιας (edamame). Μπλέικ Λάιβλι («Gossip girl»)Είναι ο άγουρος καρπός της σόγιας, γεμάτος χολίνη, ένα συστατικό που εμποδίζει την απορρόφηση του λίπους. Επιπλέον, έχει πρωτεΐνες και ίνες που μπορούν να προκαλέσουν αίσθημα κορεσμού.
- Ελβετικό τυρί: Κέλαν Λατζ («Twilight») Αυτό το πλούσιο σε ασβέστιο τρόφιμο μπορεί να προλάβει την απελευθέρωση μιας ορμόνης που κάνει τον οργανισμό να αποθηκεύει λίπος.  
- Μήλα: Εύα Λονγκόρια Είναι μία πολύ έξυπνη επιλογή χάρη στις ίνες και στην πηκτίνη, το λευκό μέρος του μήλου, που έχουν την ιδιότητα να μειώνουν τη χοληστερόλη και το λίπος.
- Φρούτα του δάσους: Πόλα Πάτον Οι φράουλες και τα βατόμουρα είναι γεμάτα ίνες που προκαλούν κορεσμό. Επίσης σταθεροποιούν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα και εμποδίζουν τα σκαμπανεβάσματα της ινσουλίνης που προκαλούν το κοιλιακό πάχος.
- Αβγά: Κριστίν Καβαλάρι Τα αβγά είναι ιδανικά για το πρωινό. Ο συνδυασμός της πρωτεΐνης και του λίπους στο αβγό απαιτούν περισσότερο χρόνο για την πέψη, οπότε έχει μεγαλύτερη διάρκεια το αίσθημα του κορεσμού.
- Γλυκοπατάτες: Νταϊάν Κρούγκερ Οι γλυκοπατάτες είναι πολύ πλούσιες σε βιταμίνη C και ίνες, οπότε προλαμβάνουν τις κρίσεις λιγούρας.
- Σολομός: Κλοέ Καρντάσιαν και Κέιτ Γουόλς Τα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ψάρια, όπως ο σολομός, μειώνουν τα επίπεδα της λεπτίνης, μίας ορμόνης που επηρεάζει την όρεξη και τον μεταβολισμό. Οι άνθρωποι με χαμηλότερα επίπεδα λεπτίνης καίνε περισσότερο λίπος.
- Αμύγδαλα: Ντέμι Μουρ Τα αμύγδαλα έχουν μεγάλα ποσοστά λινολενικού οξέος που μας προσφέρει την αίσθηση ικανοποίησης και κορεσμού, οπότε μας βοηθάει να μην καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες τροφής.
- Πορτοκάλια: Πόλα Αμπντούλ Αυτό το φρούτο έχει πολλές ίνες, ενώ ως εσπεριδοειδές περιέχει συστατικά που μας βοηθούν να μεταβολίζουμε γρήγορα το λίπος.
- Γιαούρτι: Τζέσικα Αλμπα Το σκέτο γιαούρτι είναι πιο φτωχό σε θερμίδες και σάκχαρα από τα υπόλοιπα γιαούρτια και πιο πλούσιο σε πρωτεΐνες. Επίσης, το ασβέστιο που περιέχει μειώνει τα ένζυμα που παράγουν λίπος.

 
Επιμέλεια: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: