Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Φτηνές διακοπές στο παρά πέντε!

Παλιό Φρούριο. Πεύκα κοντά στον προμάχωνα Μανδ...Image via WikipediaΗ κρίση δημιουργεί ευκαιρίες.. τουλάχιστον στον τουρισμό. Φέτος οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων δωματίων ρίχνουν τις τιμές και είναι πιθανό ακόμη και μέσα στον Αύγουστο να βρούμε κατάλυμα ακόμη και με 25 – 30 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, μία έρευνα αγοράς στο Ίντερνετ, όπου ανεβάζουν πια τις τιμές τους και οι ξενοδόχοι, θα μας βοηθήσει να κάνουμε φτηνές διακοπές. Όπως αναφέρεται, σε περιοχές όπως η Χερσόνησος του Ηρακλείου Κρήτης, οι τιμές είναι χαμηλότερες και απο 25 ευρώ τη βραδιά. Παράλληλα, όσοι κλείσουν πενταήμερο ή παραπάνω ημέρες διαμονής σε πακέτο έχουν περισσότερες πιθανότητες για έκπτωση στην τελική τιμή.

Γραφεία ταξιδίων ή και τα ίδια τα ξενοδοχεία διαθέτουν προγράμματα που περιλαμβάνουν ημιδιατροφή ή καλύπτουν και όλα τα γεύματα ενώ προβλέπουν και διάφορες άλλες παροχές. Τα πακέτα αυτά ξεκινούν από 200 ευρώ ανά άτομο για 7 διανυκτερεύσεις σε καταλύμματα δύο αστέρων ενώ η τιμή ανεβαίνει στα 350 ευρώ για τριών αστέρων και στα 400-500 ευρώ σε τεσσάρων αστέρων.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: