Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Η Δέσποινα είναι πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος

Εχει σπουδάσει σκηνοθεσία. Εχει κάνει φιλμάκια μικρού μήκους. Εχει υπογράψει θεατρικά ανεβάσματα. Εχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα από τον χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Είναι ο άνθρωπος που έκανε μόδα το video clip στην Ελλάδα. Είναι ο Νίκος Σούλης, ο οποίος τη φετινή σεζόν συνεργάζεται με τη Δέσποινα Βανδή, μια τραγουδίστρια που λατρεύει, όπως λέει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

- Νίκο, πώς προέκυψε η φετινή συνεργασία σου με τη Δέσποινα Βανδή;
Τη Δέσποινα τη γνώρισα την εποχή που δούλευα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μιλάμε για εποχή «Rex». Το σχήμα τότε ήταν Βανδή - Μαζωνάκης. Τη γνώρισα εκεί λοιπόν και τη λάτρεψα. Είχαμε αυτό που λέμε πολύ καλό καμαρίνι και από τότε ακόμη κάναμε κάποιες σκέψεις και είπαμε ότι θέλουμε και οι δύο κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστούμε. Η στιγμή αυτή ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, όταν χτύπησε το κινητό μου. Ηταν η Δέσποινα στην άλλη πλευρά της γραμμής και με ρώτησε αν θέλω να δουλέψω μαζί της.

- Τι έγινε τελικά και δεν ξεκίνησε η συγκεκριμένη παραγωγή από την Αθήνα και το «Sugar» στην Πειραιώς, όπως είχαμε μάθει;
Αυτό το θέμα δεν είχε να κάνει με εμάς. Ηταν κάτι ανάμεσα στον επιχειρηματία και τον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Πιστεύω πως ό,τι έγινε δεν έγινε από πρόθεση. Απλώς, συνέβη. Περάσαμε περίεργες στιγμές. Ετοιμαζόμασταν να μπούμε στο μαγαζί να κάνουμε γενική πρόβα και στην πόρτα υπήρχε θυροκολλημένο το νομικό έγγραφο που μας απαγόρευε να περάσουμε στο εσωτερικό του κτιρίου. Και να φανταστείς ότι μέσα υπήρχαν πράγματα δικά μας, υπήρχαν σκηνικά, τα οποία δεν μπορούσαμε να πάρουμε.

- Και γιατί τελικά ανεβήκατε Θεσσαλονίκη;
Γιατί ο χώρος του «Politeia» live clubbing ήταν ο ιδανικός από κάθε άποψη για να υποστηρίξει την παραγωγή μας. Μετά την ιστορία του «Sugar», η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολλές προτάσεις από διαφόρους χώρους στην Αθήνα. Κάποιοι χώροι δεν ήταν καθόλου έτοιμοι, κάποιοι άλλοι δεν ταίριαζαν. Επομένως, η σκέψη τού να ανέβουμε Θεσσαλονίκη ήταν η σοφότερη και η καλύτερη.

- Πώς είναι το να συνεργάζεσαι με μια τόσο μεγάλη σταρ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή;
Να σου πω την αλήθεια, δεν το αντιμετωπίζω καθόλου έτσι το θέμα της συνεργασίας μου με τη Δέσποινα. Δεν σκέφτομαι ότι υπάρχει σταριλίκι ανάμεσά μας. Οταν δουλεύουμε για έναν κοινό σκοπό, είμαστε όλοι συνεργάτες και προσφέρουμε ό,τι καλύτερο ο καθένας από την πλευρά του και την ειδικότητά του.

- Πώς είναι η Δέσποινα σαν συνεργάτης;
Είναι πολύ δημιουργικό πλάσμα. Εχει δομημένη σκέψη, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον αυθορμητισμό της να βγει στην επιφάνεια. Η Δέσποινα συζητάει, ξέρει να ακούει, μπορεί να είναι τολμηρή δημιουργικά. Είναι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη δουλειά μας.

- Πώς είναι η Δέσποινα σαν άνθρωπος;
Είναι πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος. Είναι μια πολύ μεγάλη σταρ, αλλά ζει σαν κανονικός άνθρωπος. Οταν πας στο σπίτι της, θέλει να σε περιποιηθεί, να σε κάνει να περάσεις καλά, θα σου μαγειρέψει. Είναι εξαιρετική οικοδέσποινα. Αυτό που μου αρέσει επάνω της πριν απ’ όλα βεβαίως είναι ότι αγαπάει πάρα πολύ τους συνεργάτες της. Οταν μπεις δηλαδή στο καμαρίνι της, δεν θα δεις μόνο δικές της φωτογραφίες. Θα δεις φωτογραφίες και των συνεργατών της. Κι αυτό είναι εντυπωσιακό, γιατί δεν το έχω δει να συμβαίνει σε πολλά καμαρίνια. ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΡΛΙΑΡΟΣ     

Δεν υπάρχουν σχόλια: