Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

60 νεκροί σε 31 χρόνια στο Ράλι Ντακαρ..

Όλο και μεγαλώνει η λίστα των νεκρών του Ράλι Ντακάρ, που δικαιώνει τον τίτλο του πιο επικίνδυνου αγώνα στον κόσμο. Ο Γερμανός οδηγός Μίρκο Σούλτις έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στη διάρκεια της πρώτης μέρας του 31ου ράλι Ντακάρ, το βράδυ του Σαββάτου και παρέσυρε περίπου 10 θεατές. Ανάμεσά τους και η 28χρονη Νατάλια Σόνια Γκαγιάρδο, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο ελικόπτερο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Κόρδοβα.
Στο ίδιο ελικόπτερο βρέθηκαν ένας 24χρονος άνδρας και ένα 12χρονο αγόρι, που νοσηλεύονται εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική. Ο Γερμανός οδηγός ήταν συντετριμμένος και ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τον αγώνα.

Πλέον, οι (καταγεγραμμένοι) νεκροί του Ράλι Ντακάρ φτάνουν τους 60 σε 31 χρόνια ιστορίας, ανάμεσά τους 4 ανήλικα παιδιά. Πέρσι, την πρώτη χρονιά που ο αγώνας διεξήχθη σε Αργεντινή και Χιλή (όπως και φέτος), τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο μοτοσικλετιστής Πασκάλ Τερί και τα δύο μέλη του πληρώματος ενός οχήματος υποστήριξης των διοργανωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: