Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2010

Ξανά έγκυος η κόρη του Τατούλη!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η κόρη του Πέτρου Τατούλη Εύη. Η μελαχρινή καλλονή με τα υπέροχα πράσινα μάτια είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso της Κυριακής», με το καλό σε τρεις μήνες περιμένει και πάλι αγοράκι. 

Φυσικά, ο σύζυγός της Νάσος Τρέντζος είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στα μέσα Απριλίου του 2008 σε κλειστό κύκλο και πρόσφατα έκανε θρησκευτικό γάμο και βάφτιση του πρώτου του παιδιού, που σήμερα είναι δεκαπέντε μηνών. Τώρα το ζευγάρι ετοιμάζει το δεύτερο μπλε δωμάτιο.

Μολονότι είναι ήδη έξι μηνών, η Εύη έχει πάρει ελάχιστα κιλά. Προσέχει τη διατροφή της και παράλληλα γυμνάζεται ούτως ώστε αμέσως μετά τη γέννηση του παίδαρού της να είναι σε φόρμα. Καλή λευτεριά, Ευάκι!

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: