Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Με στιλ και sex appeal!

Ενα κορίτσι που λατρεύει τον κόσμο της μόδας και κάνει τα δικά του όνειρα, καλαίσθητο, με λεπτό γούστο. Η Ειρήνη Τσακιρίδου έχει μάθει να ακολουθεί το δρόμο που την κάνει κάθε φορά να σημειώνει όλο και περισσότερες επιτυχίες. Θέλει να ζει σε ένα κόσμο γεμάτο ηρεμία και γαλήνη και όλα για εκείνη στρέφονται γύρω από αυτή την επιθυμία της. Είναι γυναίκα που εμπνέει εμπιστοσύνη, αλλά της αρέσει να δημιουργείται κι ένα μυστήριο γύρω από το πρόσωπό της. Καυτή ξανθιά με κόκκινο κραγιόν (μονίμως), θεωρεί ότι τα καλύτερα έρχονται.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννημένη στην Αθήνα, ζει στα νότια προάστια και λατρεύει τη θάλασσα. Οπως λέει η ίδια: «Η θάλασσα έχει άλλη αίσθηση και σου δίνει πολύ θετική ενέργεια».

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Εχει σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Η καλαισθησία της λειτούργησε ως χόμπι και εξελίχτηκε σε επάγγελμά της.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Μία φωτογράφηση σε γυναικείο περιοδικό για τις ανάγκες διαφήμισης αξεσουάρ.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να αποκτήσει δική της αλυσίδα καταστημάτων. Ετσι, θα ανταμειφθεί για τις προσπάθειες και το μεράκι που έχει να δίνει πάντα την καλύτερη αίσθηση σε κάθε χώρο.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Της αρέσει η νύχτα και οι βραδινές εξορμήσεις. Το ξενύχτι με τις παρέες της είναι το αγαπημένο της.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... την οικογένειά της και τους φίλους της.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Στη Γλυφάδα σε καθημερινή βάση. Οταν θέλει εναλλακτική διασκέδαση, σπεύδει -χωρίς δεύτερη σκέψη- στο Γκάζι.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Αυτός που δεν θα την καταπιέζει, αυτός που θα είναι σύμμαχος στα όνειρά της και θα τη βοηθήσει να τα πραγματοποιήσει. ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: