Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Εξωτερικός σκληρός δίσκος USB 3.0

Η Western Digital παρουσίασε την σειρά My Book 3.0 εξωτερικών σκληρών δίσκων με συνδεσιμότητα USB 3.0 και έτσι γίνεται η πρώτη εταιρία που φέρνει ένα τέτοιο προϊόν στην αγορά.
  Οι σκληροί δίσκοι διατηρούν την καθιερωμένη από τις προηγούμενες γενιές μορφή και προσφέρονται σε χωρητικότητες 1TB και 2TB.
Το μοντέλο του 1TB ήδη διατίθεται στην αγορά, ενώ αυτό των 2TB αναμένεται εντός βδομάδας, σε μια κίνηση που δείχνει πως η εταιρία βρίσκεται στην κορυφή του ανταγωνισμού.
Η χρήση του νέου πρότυπου σύνδεσης προσφέρει εώς και δέκα φορές υψηλότερες ταχύτητες διαμεταγωγής.
Από πλευράς επιδόσεων, σύμφωνα με την Western Digital, η νεότερη γενιά αποδεικνύεται έως και 6 φορές ταχύτερη, επιτυγχάνοντας 2,7 λεπτά στη μεταφορά μιας ταινίας 24GB, έναντι 13,3 λεπτών της παλαιότερης.
Καθότι ακολουθεί με το πρότυπο USB-IF SuperSpeed USB 3.0 είναι συμβατό και με USB 2.0, ώστε να μπορούν οι χρήστες να το χρησιμοποιήσουν παντού.
Παρόλα αυτά υπάρχει και ειδικό πακέτο, όπου προσφέρεται σε συνδυασμό με μια κάρτα USB 3.0 που τοποθετείται σε PCIe, για desktop υπολογιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: