Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Τηλεφωνικό κέντρο υποστήριξης 1069 για τα άτομα που εμπλέκονται με τον καρκίνο

Την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, στις 3 Φεβρουαρίου 2010, στις 8 το βράδυ, η Κοινωφελής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων του Καρκίνου «Μείνε Δυνατός», θα εγκαινιάσει και τη νέα εθνική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης 1069 στο κέντρο της (Αγ. Ζώνης 1Α, Κυψέλη).
Η γραμμή υποστήριξης, που λειτουργεί από τις 18 Ιανουαρίου 2010, δημιουργήθηκε με δωρεά από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», που θα χρηματοδοτήσει τη λειτουργία της για ένα χρόνο. Η γραμμή στοχεύει στην ψυχοκοινωνική στήριξη των καρκινοπαθών και των οικείων τους και στελεχώνεται από ψυχολόγους και εκπαιδευμένους εθελοντές.
Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα συνομιλίας με εθελοντές, επιζώντες του καρκίνου, για την καλύτερη διαχείριση της νόσου, σε ψυχοσυναισθηματικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, η μόνιμη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: