Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Δέκα ληστείες και έξι κλοπές μόνο το τελευταίο 24ωρο

Δέκα  ληστείες, μια απόπειρα, έξι αρπαγές τσαντών και  μια απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου με τραυματισμό του ιδιοκτήτη του καταγράφηκαν  μόνο στην Αττική το τελευταίο 24ωρο. Και αυτά παρά τα αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πιο συγκεκριμένα, δύο ληστείες και μια αρπαγή τσάντας με τραυματισμό έγιναν μέσα σε δύο ώρες το βράδυ της Παρασκευής μόνο στην περιοχή της Καλλιθέας. Η αρχή έγινε στις 8.00μμ όταν μια γυναίκα που περπατούσε στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο που της άρπαξε την τσάντα. Η γυναίκα στην προσπάθειά της να την κρατήσει έπεσε στο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δέκα λεπτά αργότερα  ένας άνδρας που κρατούσε όπλο μπήκε σε σούπερ μάρκετ στην οδό Αριστείδου και πήρε από τα ταμεία όσα χρήματα βρήκε. Αλλά δεν ήταν αυτά τα μόνα περιστατικά που είχαμε τις τελευταίες ώρες.

Ο ένοπλος κουκουλοφόρος που μπήκε στο ζαχαροπλαστείο στην οδό Αχιλλέως δεν ήθελε γλυκά, αλλά τις εισπράξεις για να γλυκαθεί. Με την απειλή του όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και του πήρε 2.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο μαυροφορεμένος άνδρας που εμφανίστηκε ως πελάτης σε ξενBοδοχείο της Κηφισιάς δεν ενδιαφερόταν για κάποιο από τα δωμάτια. Μόλις πλησίασε τον υπάλληλο της ρεσεψιόν τον απείλησε ότι έχει όπλο, πήρε τις εισπράξεις περίπου 280 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Στο Μαρκόπουλο μια 50χρονη γυναίκα έζησε εφιαλτικές στιγμές, όταν την ώρα που πάρκαρε το αυτοκίνητό της δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού και με την απειλή όπλου της πήραν την τσάντα της που περιείχε 200 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Για μια ακόμη φορά το αστυνομικό δελτίο ήταν πλούσιο, αφού τέσσερις ακόμη αρπαγές τσαντών, έξι ληστείες και μια απόπειρα καταγράφηκαν το 24ωρο που πέρασε. Κάθε ημέρα που περνάει τα περιστατικά αυξάνονται δραματικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: