Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Διατροφή 3.500.000 ευρώ ζητεί η Βερόνικα!

Στην τελική ευθεία έχει μπει το διαζύγιο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τη Βερόνικα Λάριο. Ωστόσο εκείνο που εκκρεμεί προτού πέσουν οι υπογραφές, είναι να γίνουν υποχωρήσεις κι από τις δυο πλευρές, κάτι όχι εύκολο. Ενώ ο Ιταλός πρωθυπουργός είναι διατεθειμένος να προσφέρει στην πρώην σύζυγό του μηνιαίο επίδομα 200.000 ευρώ, εκείνη του ζητάει 3,5 εκατομμύρια. Στη διαπραγμάτευση έχουν μπει επίσης εταιρείες, οικόπεδα, εκτάσεις γης και πολυτελείς κατοικίες.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αν και τα βρήκε -όπως δήλωσε πριν λίγες εβδομάδες- με τα πέντε παιδιά που απόκτησε από τους γάμους του, με τη Βερόνικα τα πράγματα είναι σκούρα. Το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που ζητεί ως μηναία διατροφή η Λάριο απορρίφθηκε κατηγορηματικά από τον Μπερλουσκόνι. Στην επόμενη συνάντησή τους, τον Μάρτιο, φέρεται διατεθειμένος να της δώσει μέχρι 350.000 ευρώ τον μήνα.

Η Βερόνικα όμως θέλει να συνεχίσει να ζει πλουσιοπάροχα, να μπορεί να αγοράζει σινιέ ρούχα και κοσμήματα - ό,τι έκανε δηλαδή στα χρόνια του γάμου της με τον Καβαλιέρε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: