Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

O Τζορτζ Κλούνι πουλάει την βίλα του λόγω παπαράτσι

Φωτογραφία
Ο Τζορτζ Κλούνι πουλάει τη βίλα του στη λίμνη Κόμο και μάλιστα προτού καλά καλά την χαρεί. Ο λόγος είναι ότι την εντόπισαν οι παπαράτσι. Οπότε, το να μπορεί να χαλαρώνει εκεί με την Ιταλίδα φίλη του μοιάζει στο εξής με σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έτσι, αποφάσισε πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πουλήσει τη βίλα Ολεάντρα του 18ου αιώνα, που βρίσκεται στην τοποθεσία Λάλιο της λίμνης Κόμο και την οποία είχε αγοράσει πριν από οκτώ χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 8 εκατ. δολάρια ενώ ανάμεσα στους πρώτους ενδιαφερομένους έχει εμφανιστεί ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος άλλωστε έχει μεταφέρει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο Μιλάνο- και στη Μίλαν. Μπέκαμ και σύζυγος Βικτόρια λέγεται πως ερωτεύθηκαν τη βίλα, όταν την περασμένη άνοιξη πέρασαν λίγες ημέρες εκεί ως καλεσμένοι του Κλούνι. Στην περιοχή έχουν βίλες και άλλοι διάσημοι- όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο προπονητής τηςΊντερ.
Ο Κλούνι και η φίλη του Ελιζαμπέτα Κανάλις θύμωσαν πάρα πολύ όταν παπαράτσι πήδηξαν πάνω από τον εξωτερικό τοίχο της βίλας και φωτογράφησαν ένα 13χρονο κοριτσάκι που άλλαζε ρούχα σε ένα από τα δωμάτια των φιλοξενουμένων. Ο ηθοποιός είπε πως αυτό είναι απαράδεκτο και παράνομο και πως σε αυτό το σημείο αναγκάζεται να γίνει πολύ αυστηρός ως προς το πώς προστατεύεται η ιδιωτική ζωή. Ήδη μια τοπική εφημερίδα έγραψε πως ο Κλούνι δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει το Κόμο εντελώς και ψάχνει κάτι που να τον ενδιαφέρει κάπου αλλού στην περιοχή. Στη βίλα που αφήνει, πάντως, έχουν φιλοξενηθεί και ο Μπραντ Πιτ με την Αντελίνα Ζολί, ενώ έχουν γυριστεί και σκηνές από το «Οcean΄s Τwelve».

Δεν υπάρχουν σχόλια: