Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ενισχύσεις με επιστροφή «Παρά πέντε» και «3ου νόμου»

Ο Μάρτιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ και φέρνει μαζί του ένα αεράκι ανανέωσης ...Ενα αεράκι ανανέωσης που θα φυσήξει από Δευτέρα στο Mega, με στόχο φυσικά να... αναζωογονήσει το πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και να τονώσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και της AGB, βεβαίως βεβαίως . 

Οι αλλαγές αυτές στον προγραμματισμό των καναλιών γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή... παραδοσιακά, από τη στιγμή που κάνουν την εμφάνισή τους στους δέκτες μας κάποια νέα πρότζεκτ, τα οποία φιλοδοξούν να κερδίσουν κι αυτά με τη σειρά τους και την προτίμησή μας, αλλά και μία καλή θέση στον πίνακα των τηλεθεάσεων.
Ετσι, μετά την «Παταγονία» που εισέβαλε στα κυριακάτικα βράδια μας, οι αλλαγές στο Mega συνεχίζονται και από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Αναμφισβήτητα, η πιο σημαντική αλλαγή που σημειώνεται στο πράιμ τάιμ του καναλιού είναι η πρεμιέρα με την οποία οι άνθρωποι του Mega αποφάσισαν να προϋπαντήσουν τον Μάρτιο. Είναι η πρεμιέρα της Δευτέρας και αφορά τον «3ο Νόμο». Επιτέλους , η ολοκαίνουργια σειρά θρίλερ που ετοίμαζε από το καλοκαίρι ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, μαζί με το συγγραφικό δίδυμο των Ρίσβα- Σακαλή, σηκώνει αυλαία στις 10.50 μ.μ. και υπόσχεται να μας χαρίσει πολλά τηλεοπτικά βράδια γεμάτα μυστήριο και σασπένς.
Ο «3ος Νόμος» έρχεται, το «L.A.P.D» φεύγει... Οχι, η αστυνομική σειρά του καναλιού δεν κόβεται (όπως κάποια στιγμή ακούστηκε, λόγω των μέτριων πτήσεών της στους πίνακες τηλεθέασης...) αλλά μετακομίζει στα βράδια της Τρίτης. Ο «Προκόπης», ο «Λουκάς» και ο «Θωμάς» θα αναλαμβάνουν πια δράση... άμεση δράση κάθε Τρίτη στις 10.50 μ.μ. και όχι κάθε Δευτέρα βράδυ.
Αλλαγές, όμως, έχουμε και από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή στο πράιμ τάιμ. Αλλαγές οι οποίες στόχο έχουν εκτός από την ανανέωση του προγράμματος του Mega να καταφέρουν να ανακόψουν και την απογειωτική πορεία του «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, πάτησε για τα καλά γκάζι στο γκραν-πρι τηλεθέασης, γεγονός που όπως ήταν φυσικό έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε όλα τα υπόλοιπα τηλε-στρατόπεδα.
Αποτέλεσμα; Η θρυλική πια ομάδα του «Παρά Πέντε» πιάνει για ακόμα μία φορά δουλειά, αφού πρόκειται για σίγουρη συνταγή επιτυχίας. Η κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη βγαίνει από το συρτάρι και έρχεται να τα βάλει με τη... συμμορία του Αντώνη Κανάκη, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 11.20 μ.μ.
Τέλος, αυτό το... τσουνάμι των ανακατατάξεων στη βραδινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού θα παρασύρει και τον «Λάκη τον γλυκούλη». Ο «Λάκης» δεν θα παίζει πια δύο φορές την εβδομάδα -και Τρίτη και Πέμπτη- αλλά μόνο Πέμπτες στις 9.00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: