Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ο έρωτας «μιλάει βρώμικα»

Ο έρωτας «μιλάει βρώμικα» στους ήρωες της σειράς που ενδίδουν τελικά στους πειρασμούς. Ενας από αυτούς, η Κατερίνα Παπουτσάκη κλέβει την καρδιά του Παντελάκη... Η Αστερόπη με τον Νίκο (Γιάννης Σπαλιάρας) περνάνε μια μαγική, παράνομη νύχτα νομίζοντας ότι δεν τους βλέπει κανείς. Ομως, όταν ο καθένας επιστρέφει στο σπίτι του το πρωί, τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. 

Στο μεταξύ, η πρώτη εμφάνιση της μπάντας στο κλαμπ Bar Ba Δήμος κάνει το όνειρο του Τριαντάφυλλου πραγματικότητα. Η σχέση του, όμως, με την Αστερόπη χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Από την άλλη πλευρά, ο Παντελάκης έχει ξεμυαλιστεί εντελώς με την Ιζαμπέλα Χαρίτου (Κατερίνα Παπουτσάκη), τη σέξι ιδιοκτήτρια καταστήματος βιολογικών προϊόντων. Οταν η Λίλη βρίσκει στην τσέπη του κάποια στοιχεία, εκείνος της λέει ότι πρόκειται για «δουλειά» του Τριαντάφυλλου κι ότι ο ίδιος απλώς καλύπτει τον φίλο του. Ενα βράδυ, όμως, στο υπόγειο... (Πέμπτη, Μega 10.15 μ.μ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια: