Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Δεν έχει σχέση ο 40χρονος με την Ελένη

Τον 40χρονο Ματέο Παντζόπουλο ψάχναμε, που θεωρείται η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο Μενεγάκη  - Λάτσιου και Παντζόπουλο δεν βρίσκαμε!!!

Έτσι με τα πολλά, ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη» κατάφεραν να πάρουν κάποιες δηλώσεις από τη μητέρα και τον αδελφό του επιχειρηματία.

Η μητέρα του 40χρονου δήλωσε, off camera φυσικά, ότι το περσινό καλοκαίρι είχε γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της οικογένειας στην Άχλα της Άνδρου και μάλιστα τόνισε ότι της φάνηκε συμπαθέστατη.

Η μητέρα του Μ. Παντζόπουλου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο γιος της έχει ερωτική σχέση με την ωραία Ελένη της tv και διευκρινίζει ότι είναι λογικό στο πλαίσιο της δουλειάς του να γνώρισε την Ελένη Μενεγάκη, αφού ήταν πελάτισσά του και να βγάλει και κάποιες φωτογραφίες μαζί της.

Η μητέρα του τόνισε ότι o γιος της ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα για να ασχολούνται τα μέσα με τις σχέσεις του και δε θέλει ποτέ να προκαλεί.

Πιο ενοχλημένος ήταν ο αδελφός του 40χρονου, κατηγορώντας τα μέσα ότι έχουν κάνει την… τρίχα, τριχιά, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Και να βγουν στη δημοσιότητα κι άλλες φωτογραφίες σημαίνει κάτι; Δηλαδή ποιο είναι το πρόβλημα να δούμε φωτογραφίες του αδελφού μου να μιλάει με την κα. Μενεγάκη», αναρωτιέται ;
Προσθέτει μάλιστα ότι ο αδελφός του ποτέ δε θα έμπαινε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και αποκαλύπτει ότι μετά το σάλο που έχει προκληθεί, δεν πατάει ούτε καν στο γραφείο για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σ’ αυτό πάντως που επιμένουν τόσο η μητέρα, όσο και ο αδελφός του Μ. Παντζόπουλου, είναι ότι δεν έχει κανένα λόγο να απολογηθεί για τις παρέες του.

Δείτε τι είπαν οι συγγενείς του 40χρονου επιχειρηματία στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: