Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Η Άννα Βίσση για το διαζύγιο Μενεγάκη - Λάτσιου

Ευδιάθετη και άνετη όπως πάντα η απόλυτη Ελληνίδα star, Άννα Βίσση, βρέθηκε στα studio του Love Radio για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Θέμα συζήτησης και για την Άννα Βίσση το διαζύγιο της χρονιάς (;), της δεκαετίας (;), όπως θέλετε πείτε το. Βέβαια η Άννα δε γουστάρει και πολύ τα κουτσομπολιά και δεν της αρέσει να ασχολείται με τις ζωές των άλλων, γι΄αυτό και είπε ότι τελικά όλοι όσοι ασχολούνται με το χωρισμό Μενεγάκη - Λάτσιου, δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν!!!

Μίλησε επίσης και για τους λόγους που απείχε από τις πίστες για τέσσερα χρόνια, λέγοντας: «Σταμάτησα γιατί δεν άντεχα. Με κούρασα, με βαρέθηκα», αποκάλυψε, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη δύσκολη περίοδο με τις δικαστικές διαμάχες που είχε, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι τότε έπιασε πάτο!!

«Όταν φτάσεις να πιάσεις πάτο, η ανάκαμψη είναι ευχάριστη και ωραία», δήλωσε.

Η Άννα Βίσση μίλησε επίσης και για τους άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της, αποκαλύπτοντας ότι έκανε κι αυτή λάθος επιλογές. Είπε μάλιστα ότι είναι λογικό κάποιοι από αυτούς να έγιναν... "φίρμες", όντας δίπλα της, όμως δεν μετανιώνει για τίποτα!!!

Ο μοναδικός άνδρας που δεν σκέφτηκε να την εκμεταλλευτεί ήταν ο Νίκος Καρβέλας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με τον Νίκο έζησα την πιο αγνή μου αγάπη». Όπως όλες όμως οι σχέσεις, έτσι κι αυτή είχε τα πάνω της και τα κάτω της με τους δυο τους να έχουν καυγαδίσει, αλλά πλέον να τα έχουν βρει. «Έγιναν όλα μαγικά, όπως έπρεπε, χωρίς ψέματα, ειλικρινά. Ειλικρινής ήταν και ο τσακωμός μας», αποκάλυψε.

Η Άννα Βίσση μίλησε και για την παρολίγο συμμετοχή του Νίκου Καρβέλα στο πολυσυζητημένο "Greek Idol": «Μου άρεσε όταν έμαθα ότι ο Νίκος θα ήταν στο Greek Idol θα ήταν ενδιαφέρον», όταν όμως ρωτήθηκε για τον Γ. Θεοφάνους και τον Ν. Μουρατίδη, το βλέμμα της άλλαξε και ξεκαθάρισε ότι το λιγότερο που την αφορά είναι ο Γ. Θεοφάνους.

Η Άννα όμως μίλησε και για την πολιτική και μάλιστα για έναν παλιό... γνωστό της, τον Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο ευχήθηκε να βρει ελεύθερο πεδίο για να εφαρμόσει τις ιδέες του. Εξέφρασε όμως και τις αμφιβολίες της για το αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς όπως είπε: «Δεν ξέρω αν οι πολιτικοί, όσο νέοι κι αν είναι, κυβερνούν μόνοι τους»!

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξης της... απόλυτης στο Love Radio, όπως το πρόβαλλε η εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: