Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Κλειστή 9 μήνες η παιδική χαρά

Κλειστή παραμένει 9 μήνες τώρα η παιδική χαρά στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, με τον Δήμο της Αθήνας να επικαλείται λόγους ανάπλασης, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς αν και πότε θα υλοποιηθεί.
Παρέμβαση του Βοηθού Συνηγόρου για τα Δικαιώματα του Παιδιού για την επαναλειτουργία
Την καθυστέρηση διαπιστώνει και ο Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, ο οποίος, μετά απο αναφορά της Κίνησης Κατοίκων του 6ου Διαμερίσματος, απευθύνθηκε στον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου, που έχει την αρμοδιότητα για τη λειτουργία των παιδικών χαρών.
Ο πρόεδρος του ΟΝΑ, Βασίλης Κικίλιας, είχε απαντήσει στις 19 Ιουνίου του 2009 πως η παιδική χαρά παραμένει κλειστή, καθώς, λόγω των πεπαλαιωμένων και κατεστραμμένων οργάνων, απαιτείται ανάπλαση. Μάλιστα, είχε δεσμευθεί ότι "τα έργα ανάπλασης του συγκεκριμένου χώρου πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα, καθώς έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες συνεννοήσεις εσωτερικά στον ΟΝΑ και με τις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων".
Ωστόσο, 9 μήνες μετά η παιδική χαρά εξακολουθεί να μη λειτουργεί, γεγονός για το οποίο ενημερώθηκε εκ νέου ο Βοηθός Συνήγορος και με έγγραφό του στις 18 Ιανουαρίου του 2010 υπογραμμίζει πως, "δεδομένου ότι έχει παρέλθει πλέον ικανό χρονικό διάστημα από την εν λόγω δέσμευση, ο Συνήγορος του Πολίτη θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον ΟΝΑ και με τον Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της κατάστασης όσον αφορά την επαναλειτουργία της παιδικής χαράς στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα και, εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα προβεί και σε περαιτέρω ενέργειες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: