Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τσιμπούσια με γέλιο μέχρι δακρύων

Γελάτε για να φάτε! Τι θα σκεφτόσασταν εάν σας έλεγαν πως τα ψάρια απέκτησαν το IQ του Αϊνστάιν ή αν σας καλούσαν σε ένα δείπνο γέλιου; Αναρωτιέστε μήπως σας κάνουμε πλάκα; Οχι! Απεναντίας, ανακαλύψαμε το πρώτο και μοναδικό «Αστειατόριο» της Ελλάδας! Στους πρόποδες της Πάρνηθας και μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης, ο γνωστός σκηνοθέτης και κουμπάρος του Ηλία Ψινάκη, Μάνος Καμπίτης, δημιούργησε το... Αστειατόριό του, που ήδη λειτουργεί.

«Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς και μακράς έρευνας κατάφερα να κατοχυρώσω την πατέντα του μαγαζιού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη» λέει ο κ. Καμπίτης και εξηγεί: «Πρόκειται για ένα "concept" μέσα στο οποίο λειτουργούν πέντε διαφορετικοί χώροι με διαφορετικό θέμα ο καθένας. Στόχος μας ήταν να φτιάξουμε ένα μαγαζί όπου ο κόσμος θα μπορούσε να φάει, να πιει, να χορέψει και να γελάσει χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί. Εχω δημιουργήσει ολόκληρη βίβλο 300 σελίδων με τους κανόνες, τα μότο και οτιδήποτε αφορά την ιδέα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος στο κατάστημα δεν επιτρέπεται σε όλους. «Το γράφει και η ταμπέλα μας. Απαγορεύεται να εισέλθουν στο χώρο όσοι δεν διαθέτουν χιούμορ» τονίζει γελώντας ο ιδιοκτήτης και μας δείχνει τον κατάλογο με τα φαγητά. «Κυριαρχεί το ψάρι, όπως βλέπετε. Ολα τα πιάτα έχουν προκύψει από πετυχημένα πειράματα του Δημήτρη Μανιδάκη, του σεφ μας. Ακόμη και το σερβίρισμά τους είναι ειδικά μελετημένο και ενταγμένο σε ένα ειδικό σενάριο που... παίζεται παρουσία του πελάτη, ο οποίος πολλές φορές πρωταγωνιστεί».

Το... Αστειατόριο έχει γίνει ήδη μόδα και αποτελεί μόνιμο στέκι αρκετών επωνύμων. Μάλιστα ο καθένας έχει και τη δική του καρέκλα. «Ο Ηλίας Ψινάκης, η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Μάρκος Σεφερλής είναι πολύ τακτικοί». Μέσα στο Αστειατόριο λειτουργεί και το "Ψάρι Factor". «Είναι εμπνευσμένο από το "X-Factor". Κάθε τραπέζι διαγωνίζεται και ο νικητής παίρνει ως έπαθλο το πρώτο του CD single. Μάλιστα υπάρχει και επώνυμη κριτική επιτροπή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: