Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Δ. Ρουμπέση: «Ντρέπομαι και αποχωρώ»!

Τελικά όλος αυτός ο ντόρος των τελευταίων ημερών για το χωρισμό της Δ. Ρουμπέση από τον Α. Μικρούτσικο, λύγισαν την συνεργάτη της Χ. Λαμπίρη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει τελικά να εμφανιστεί σήμερα στην εκπομπή «Super Star».

Η ψυχολογία της Δήμητρας είναι σε άσχημη κατάσταση με όλα όσα ακούγονται για το πρόσωπό της, από άτομα του περιβάλλοντος του Ανδρέας Μικρούτσικου με αποτέλεσμα να έρθει σε απόγνωση.

«Δεν αντέχω άλλο, ντρέπομαι για όλα όσα γίνονται», είπε η Δήμητρα στην Χριστίνα Λαμπίρη, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να βγει στον αέρα!!!

Άλλωστε επανειλημμένα έχει ζητήσει να σταματήσει εδώ το όλο θέμα και να μην ανακυκλώνονται ξανά και ξανά τα ίδια και τα ίδια για μια υπόθεση που την πονάει πολύ.

Οι συνεργάτες της μάλιστα δήλωσαν ότι η Δήμητρα τις τελευταίες μέρες είναι αρκετά φορτισμένη και πολλές φορές κλαίει στα γραφεία της εκπομπής, αποδεικνύοντας ότι όλα όσα συμβαίνουν γύρω της και όσα ακούγονται για το πρόσωπό της την έχουν καταβάλει ψυχολογικά!!!

Δείτε τι είπε η Χριστίνα Λαμπίρη για την αποχώρηση της Δ. Ρουμπέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: