Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Τα γενέθλια που έφεραν κοντά Ελένη - Λάτσιο

Εσπασε ο πάγος χάρη στη μικρή Λάουρα! Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος το είπαν και το έκαναν. Μπορεί να παίρνουν διαζύγιο, όμως, όπως είχαν ανακοινώσει στο δελτίο Τύπου για το χωρισμό τους, ό,τι και να συμβεί θα είναι κοντά στα παιδιά τους. Ετσι, προχθές γιόρτασαν μαζί τα πέμπτα γενέθλια της κορούλας τους Λάουρας.

Οι στιγμές μιλάνε από μόνες τους. Ο τρόπος που η Ελένη κοίταζε τον Γιάννη ήταν τρυφερός... Εκείνος ήταν θλιμμένος, προβληματισμένος και στενοχωρημένος. Από κάποιο σημείο και έπειτα όλα σαν να άλλαξαν και άρχισαν να μιλάνε συνεχώς μεταξύ τους...

Οσο για τα τρία παιδιά τους ήταν πάρα πολύ χαρούμενα. Το κέφι άναψε όταν η μαμά της Ελένης Μενεγάκη έφερε την τούρτα. Η Λάουρα έσβησε το κεράκι με τον αριθμό «5», τα αγαπημένα της πρόσωπα της τραγούδησαν το «Happy birthday» κι εκείνη χόρευε και τραγουδούσε συνεχώς. Το πάρτι τελείωσε γύρω στις 10.30 σε κλίμα που θύμιζε τις παλιές καλές εποχές, όταν τίποτα δεν φαινόταν ικανό να κλονίσει τον (πολυσυζητημένο) γάμο Μενεγάκη - Λάτσιου.

Το κάλεσμα -που απευθυνόταν σε ελάχιστους, περίπου δεέκα ήταν οι καλεσμένοι τους- ήταν στις 7.30 το απόγευμα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σπίτι του πρώην ζευγαριού, στα Μελίσσια, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μεγάλης κόρης του, ήταν ο νονός της Λάουρας, ο γνωστός ζωγράφος Αγγελος και η ιστορικός τέχνης Λέτη Πολύζου. Δεν μπορούσε να λείπει η αδελφή του Γιάννη Λάτσιου, Αγλαΐα, ούτε και η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της κόρης της στέκεται βράχος δίπλα της. Εκεί και ο αδελφός της παρουσιάστριας, Θοδωρής, που ήρθε από το Λονδίνο ειδικά για τα γενέθλια της ανιψιάς του.

Στην αρχή επικρατούσε κλίμα αμηχανίας ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη. «Παγωμένα χαμόγελα και τυπικές κουβέντες... Οσο όμως περνούσε η ώρα, η ατμόσφαιρα γινόταν ολοένα και πιο οικογενειακή. Αλλωστε, κανείς από τους δύο δεν θα ήθελε να στενοχωρηθεί η μικρή Λάουρα ούτε φυσικά και τα άλλα δύο τους παιδιά, ο Αγγελος και η Βαλέρια.

«Αυτό που θα μου μείνει από τη βραδιά είναι η μορφή της Λάουρας. Ηταν μία υπέροχη, αθώα πριγκίπισσα» είπε στην «Espresso» ο νονός της μικρής, ο ζωγράφος Αγγελος, που όλη τη βραδιά την αγκάλιαζε. «Είμαι σίγουρος πως όταν τα μέσα αφήσουν ήσυχο το ζευγάρι, τα πράγματα θα αλλάξουν. Ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ τους. Διαγράφω τα όσα λέγονται και θα μείνω στους δύο υπεύθυνους γονείς που μεγαλώνουν τόσο καλά τα παιδιά τους, που χαίρεσαι να ακούς τις έξυπνες απορίες τους. Το κλίμα ανάμεσά τους ήταν θετικό και πάρα πολύ οικογενειακό» προσθέτει.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ελένη και ο Γιάννης μαζί με τα παιδιά τους έβγαζαν φωτογραφίες που τους τραβούσε ο αδελφός της Ελένης, ο Θοδωρής... Λες και δεν είχε μεσολαβήσει τίποτα ανάμεσά τους...  ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: