Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ένα ισχυρό όνομα στην επαγγελματική εκπαίδευση σας προσφέρει ποιότητα στις σπουδές σας.

Βρείτε το δρόμο της δικής σας εκπαίδευσης στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Πενήντα τρεις ειδικότητες σας περιμένουν στην πιο σύγχρονη εκπαιδευτική δομή και τα πιο εξελιγμένα εργαστήρια. Το Ισχυρό Όνομα στην εκπαίδευση, σας προσφέρει την κορυφαία και ολοκληρωμένη πρόταση για επαγγελματική κατάρτιση και μια αναβαθμισμένη επαγγελματική παιδεία που διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και την ποιότητα στις σπουδές σας.
Για το εαρινό εξάμηνο σπουδών οι ενάρξεις των νέων τμημάτων του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, έχουν προγραμματιστεί εντός Φεβρουαρίου στους παρακάτω τομείς σπουδών: Παιδαγωγικών, Μόδας και Ομορφιάς, Επαγγελμάτων Υγείας, Τουριστικών Επαγγελμάτων & Μεταφορών, Οικονομίας και Διοίκησης,  Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Art & Design, SoundMusic, Κινηματογράφου Τηλεόρασης και Δημοσιογραφίας.
ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Δείτε το μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας με τη σιγουριά που σας προσφέρει η ισχυρή δομή στην επαγγελματική εκπαίδευση.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: