Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Απονεμήθηκαν τα πρώτα βραβεία για την Ελληνική κοινότητα των Social Media

LG Best Post Awards 2009: Τα αποτελέσματα

Σε τιμητική εκδήλωση που διοργάνωσε η LG Electronics Ελλάς στο Nixon, την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκαν οι νικητές με τα καλύτερα posts για τα βραβεία Best Post Awards 2009”. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της LG, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης της ελληνικής blogo-σφαιρας και αφορούσε στη ψηφοφορία των καλύτερων δημοσιεύσεων στα ελληνικά blogs για το 2009.
Ο διαγωνισμός διεξήχθη σε δύο φάσεις, μέσα από τον δικτυακό τόπο www.bestpostawards.gr, όπου οι χρήστες πρότειναν τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα σε κάθε μία από τις πέντε διαφορετικές θεματικές ενότητες. Στη συνέχεια ψήφισαν τα αγαπημένα τους posts ανά κατηγορία, αναδεικνύοντας τους 5 πρώτους τυχερούς νικητές, οι οποίοι κέρδισαν την εκπληκτική Slim LED LCD οθόνη W86L 24” της LG, αλλά και τους υπόλοιπους 10 νικητές στη 2η και 3η θέση, που παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα. Συγκεκριμένα οι πέντε κατηγορίες του διαγωνισμού, για τις οποίες οι χρήστες κλήθηκαν να προτείνουν άρθρα και να ψηφίσουν ήταν οι εξής: Περιβάλλον, Μηχανοκίνηση, Πολιτισμός, Ταξίδια και Τεχνολογία.
Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των χρηστών υπήρξε θερμή, γεγονός που φάνηκε από τα 40.000 page views της ιστοσελίδας του διαγωνισμού, ενώ κατά τη διάρκεια των 2 μηνών που ο διαγωνισμός ήταν σε εξέλιξη, προτάθηκαν συνολικά 295 posts στις 5 κατηγορίες. Επιπλέον, πάνω από 1.400 εγγεγραμμένοι χρήστες ψήφισαν τα προτεινόμενα blog posts, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την έμπνευση και τη δημιουργικότητα της κοινότητας των bloggers. Η τελική ψηφοφορία επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις και αξιομνημόνευτες βραβεύσεις, φέρνοντας κοντά χρήστες και bloggers που ταξίδεψαν από πολλές γωνιές της Ελλάδας, αλλά και της γειτονικής Τουρκίας, για να παρευρεθούν σε αυτή την πρωτότυπη εκδήλωση.
Η LG Electronics, επιδιώκει να είναι πάντα παρούσα στα νέα Μέσα και το Ίντερνετ, ενισχύοντας τη δυναμικότητα των ελληνικών blogs. Στόχος της εταιρείας είναι τα Best Post Awards να διοργανωθούν εκ νέου το 2010 και να εδραιωθούν ως ετήσιος θεσμός για την online κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: