Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

«ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ » ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

«ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσαπανίδου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00 έως και τη 1.00 το μεσημέρι.
Η Πόπη Τσαπανίδου και ο ΣΚΑΪ καθημερινά από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι τηλεθεατές.
Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις η εκπομπή πιάνει το σφυγμό της καθημερινότητας, ενώ ειδικοί συνεργάτες αναλύουν τα θέματα της επικαιρότητας.
Το «ΣΚΑΪ τώρα» εκτός από την καθημερινή ειδησεογραφία με σύγχρονη ματιά θα καταπιάνεται με θέματα που αφορούν στην επιστήμη, την τεχνολογία, τους νέους και τον πολιτισμό.
Μια ομάδα ειδικών σε συνεργασία με την Πόπη Τσαπανίδου  θα απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα  που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή.
Ακόμη, η εκπομπή που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις  θα εγκαινιάσει και ένα νέο είδος επικοινωνίας με τους τηλεθεατές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Παρουσιάστρια: Πόπη Τσαπανίδου
Αρχισυντάκτης: Κώστας Τσιακανίκας
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: