Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ο "μπαμπάς" των Πόκεμον πήρε τη βίλα του Μέιντοφ

Ο άνθρωπος που εισήγαγε στη διεθνή αγορά παιχνιδιών τα διάσημα Χελωνονιτζάκια, αλλά και τα Πόκεμον, είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος ιδιοκτήτης της πολυτελούς κατοικίας στο Μανχάταν που ανήκε κάποτε στον εγκέφαλο της πυραμίδας Πόντζι, Μπέρναντ Μέιντοφ!

Ο λόγος για τον Αλφρεντ Καν, τον εκτελεστικό διευθυντή της 4Kids Entertainment, που καταβάλλοντας το ποσό των 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων έγινε αυτόματα και ο πλειοδότης στη σχετική δημοπρασία που έγινε για το σπίτι των 370 τετραγωνικών μέτρων. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της «New York Post», η κατοικία του Μπέρναντ Μέιντοφ εδώ και καιρό παρέμενε άδεια, αναζητώντας το νέο της ιδιοκτήτη. Συγκεκριμένα ήταν ακατοίκητη από τον περασμένο Ιούλιο όταν οι αρχές έκαναν έξωση στη σύζυγό του Ρουθ, μόλις τέσσερις μήνες μετά από την ημέρα που ο μεγαλοαπατεώνας άρχισε να εκτίει την 150ετή ποινή του στη φυλακή.

Ο νέος ιδιοκτήτης της κατοικίας θεωρείται σήμερα ως ένα από τα κορυφαία πρόσωπα στο χώρο της βιομηχανίας παιχνιδιών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι και ο άνθρωπος που κατάφερε να φτιάξει μια ολόκληρη περιουσία εισάγοντας στην αγορά χαρακτήρες που λάτρεψαν τα παιδιά, όπως τα Χελωνονιτζάκια και τα Πόκεμον.

Σε ό,τι αφορά το νέο του ακίνητο, άνθρωποι που γνωρίζουν αναφέρουν πως πρόκειται για ένα εκπληκτικό οίκημα με τρεις μεγάλες κρεβατοκάμαρες και βέβαια έναν τεράστιο κήπο, που εδράζεται στην ανατολική πλευρά της Νέας Υόρκης! Μάλιστα πολλοί σχολιάζουν πως γεωγραφικά η θέση του χαρακτηρίζεται «στρατηγική» καθώς επέτρεπε στον πρώην ιδιοκτήτη του σε ελάχιστα λεπτά της ώρας να βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της Madoff Securities - εκεί δηλαδή όπου ο Μέιντοφ φέρεται να έστησε τη μεγάλη απάτη-επενδυτική πυραμίδα των 65 δισ. δολαρίων!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως πλέον -και μετά την καταδίκη και φυλάκιση του μεγαλοαπατεώνα- οι αρχές φρόντισαν να βγάλουν στο σφυρί μεγάλο μέρος της περιουσίας του προκειμένου με τα έσοδα να αποζημιώσουν τα θύματά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: