Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Ο Οικονομόπουλος έριξε "πόρτα" στην Αννα Βίσση

Κι όμως αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της. Και ίσως είναι και ο πρώτος που γυρίζει την πλάτη στην απόλυτη star της ελληνικής μουσικής σκηνής Αννα Βίσση.

Ενας από τους πιο γνωστούς και ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε συνέντευξή του στο μουσικό portal www. tralala.gr δηλώνει: «Θα ήθελα να κάνω ντουέτο με την Αννα! Τη Βίσση. Αλλά όχι σε αυτό το στιλ που τραγουδάει τώρα. Δεν μου αρέσει αυτό το στιλ».

Ο νεαρός τραγουδιστής ζηλεύει την Αννα Βίσση στις ερμηνείες της στο λαϊκό τραγούδι που άφησαν εποχή. Η μεταμόρφωση της γνωστής ερμηνεύτριας, με το εντυπωσιακό ντύσιμο και τους πιο pop ρυθμούς, είναι, όπως φαίνεται, πολύ μακριά από εκείνον, τις επιλογές και το στιλ του! Κάτι που δεν δίστασε να σχολιάσει!

Ο Νίκος μίλησε και για τα όνειρά του. «Θα ήθελα να κάνω ντουέτο και με τον Γιάννη Πάριο» εκμυστηρεύτηκε. Οχι τυχαία. Εχει την τύχη να συμπράττει επί σκηνής με τον «τραγουδιστή του έρωτα» και είναι μαγεμένος.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν παρέλειψε να μοιραστεί κομμάτια και συναισθήματα από την προσωπική του ζωή. «Το να παραδεχτείς σε κάποιον με τον οποίο έχεις χωρίσει ότι σου λείπει για μένα είναι τόσο εύκολο όσο να γεμίσεις ένα ποτήρι νερό» λέει και προσθέτει: «Δεν ήμουν πάντα πιστός. Επεσα πολύ χαμηλά, έπεσα στα γόνατα, το έχω κάνει κι αυτό. Για να ζητήσω συγγνώμη και να παρακαλέσω να μείνει!»

Νέος, ωραίος και γεμάτος όνειρα, σκέφτεται και την ώρα που θα φτιάξει τη ζωή του και θα χορέψει το χορό του Ησαΐα: «Ελπίζω, όταν παντρευτώ, να είμαι για πάντα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και να μη χωρίσω ποτέ»!

Τέλος, έβγαλε στο φως και τη μεγαλύτερη φοβία του, που, όπως τόνισε, «δεν είναι άλλη από τα νοσοκομεία και τη μοναξιά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: