Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το πιο... γλυκό γκολ του Σισέ

Ξανά (χαζο)μπαμπάς! Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σισέ, αφού σε περίπου ένα μήνα η σύζυγός του Τζουντ θα φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί. Το λαμπερό ζευγάρι δεν έχει μάθει ακόμα το φύλο, αφού θέλει ο πελαργός να κάνει την έκπληξη. Αυτό που τους ενδιαφέρει μόνο είναι το μωρό τους να βγει γερό και δυνατό.

Ο φακός της «Espresso» τους εντόπισε πριν από λίγες μέρες στα βραβεία για τους «Αντρες της χρονιάς». Εκεί ο άσος του Παναθηναϊκού πήρε το βραβείο του πιο stylish άντρα. Στο λόγο του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη γυναίκα του, που αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν μπορούσε να μην τον συνοδεύσει σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά. Εξάλλου, εκτός του ότι τον λατρεύει, τον θαυμάζει. Φορώντας ένα πολύ κομψό φόρεμα, από το οποίο διακρινόταν ολοκάθαρα ότι είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πήρε κι εκείνη τα εύσημα για το στιλ της. Η Τζουντ έλαμπε από ευτυχία.

Το ζευγάρι λατρεύει τα παιδιά και μάλιστα, όταν με το καλό γεννηθεί και το τρίτο, σκοπεύει να βάλει μπρος και για... τέταρτο! Να πούμε ότι ο διεθνής Γάλλος σέντερ φορ έχει άλλα δύο παιδιά με τη Τζουντ, τον Κάσιους -τριών ετών- και τον Πρινς Κόμπε -ενός έτους- και ακόμα ένα κοριτσάκι εφτά ετών που το έχει αποκτήσει με τη Λόνα, με την οποία συνδεόταν παλαιότερα. Οσο για το ντύσιμο του διεθνούς ποδοσφαιριστή, δικαίωσε όσους τον ψήφισαν ως τον πιο στιλάτο άντρα της χρονιάς. Με κομψό κοστούμι και δαχτυλίδια, άλλη μια φορά έκανε τη διαφορά. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: