Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Η Αλεξανδράκη σε «Οίκο ενοχής»

Δήμητρα Αλεξανδράκη VS Τζούλιας Αλεξανδράτου! Ενα ριάλιτι μπορεί να ανοίξει πολλούς και διαφορετικούς δρόμους! Οπως στην περίπτωση της μελαχρινής καλλονής, η οποία μπορεί να μην κέρδισε το βραβείο στο «Next top model», αλλά, όπως φαίνεται, ανακάλυψε την υποκριτική! Το sexy 18χρονο μοντέλο δεν το επέλεξαν φυσικά για να τεστάρει τις δυνάμεις του σε... αρχαία τραγωδία, αλλά σε κάτι διαφορετικό, σε ένα αντισυμβατικό ερωτικό ρόλο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιώργου Παπαθεοδώρου.

Για το έργο είχε ακουστεί και το όνομα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στην τελική ευθεία όμως η Δήμητρα Αλεξανδράκη εμφανίστηκε πιο δυνατή και πήρε το εισιτήριο για την παράσταση! Μετά το talent show ήρθε λοιπόν η πρόταση για το θεατρικό σανίδι, όπου θα κρατήσει τον πρώτο γυναικείο ρόλο στο έργο «Οίκος ενοχής».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: