Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Τρίτωσε το καλό!

Ολες αυτές τις ημέρες θα έχετε παρατηρήσει πως γίνεται εκτενής αναφορά στο Ρέθυμνο. Οχι τυχαία, αφού τόσο η ίδια η πόλη όσο και το καρναβάλι της είναι ξεχωριστή εμπειρία για όλους, μεγάλους και μικρούς. Για να περάσουμε καλά, πρέπει να ξέρουμε και τα κατατόπια - γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ!

Κατ’ αρχάς, έχουμε να σας συστήσουμε τα Εννέα Ογδοα, το cafe-bar που βρίσκεται στην πιο γραφική περιοχή του Ρεθύμνου με θέα -πού αλλού;- στο ενετικό λιμάνι. Ιδανικό στέκι για καφέ το πρωί και στιγμές χαλάρωσης από τις 19.00 το βράδυ στο φοβερό bar, με καλή έντεχνη ελληνική μουσική και rock μπαλάντες. Aργά το βραδάκι η διασκέδαση δίνει τα σκήπτρα στο λαϊκό ξεφάντωμα μέχρι την ανατολή του ήλιου. Εννέα Ογδoα, Αρκαδίου 305, ενετικό λιμάνι.

Συνεχίζουμε την περιπλάνησή μας στο πανέμορφο αυτό λιμάνι για να συναντήσουμε το Fortenza, το οποίο δίνει βροντερά «παρών» στη διασκέδαση και είναι γνωστό απ’ άκρη σε άκρη της Κρήτης. Το Fortenza club κάνει κέφι με επιλεγμένη ελληνική και ξένη μουσική, καλό σέρβις, καθαρά ποτά και πρωτότυπα κοκτέιλ. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε πως αποτελεί ορόσημο για τη νυχτερινή διασκέδαση στο Ρέθυμνο. Είναι ανοιχτό από τις 23.00 μέχρι τα ξημερώματα, χειμώνα - καλοκαίρι. Επιμέλεια: ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: