Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Θρίλερ με τα υποψήφια τραγούδια της Γιουροβίζιον

Έκτακτη σύσκεψη βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ αναφορικά με τις εξελίξεις που υπάρχουν στον ελληνικό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον, καθώς έχουν διαρρεύσει οι στίχοι και των επτά εναπομεινάντων τραγουδιών, που κανονικά επρόκειτο να δημοσιοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή.

Δεδομένου ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος πλέον να διαρρεύσει και η μουσική τους και να έχουμε νέα μπλεξίματα, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό αλλά και τη διαδικασία που έχει τηρήσει η ΕΡΤ θα πρέπει να ακυρωθούν, στο Ραδιομέγαρο σκέφτονται να δώσουν στη δημοσιότητα άμεσα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, και τα επτά τραγούδια που θα διαγωνιστούν στις 10 Μαρτίου για το εισιτήριο για το Όσλο.

Αυτή η επίσπευση οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, και στον «εκβιασμό» κάποιων μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζουν ότι διαθέτουν στα χέρια τους  τα τραγούδια και απειλούν να τα βγάλουν στον αέρα, με άμεσο συνακόλουθο την ακύρωσή τους.

Βέβαια, από την στιγμή που τελικά δεν φαίνεται να τηρούνται οι ημερομηνίες που είχαν οριστεί αρχικά, τίθεται το ερώτημα μήπως θα έπρεπε να παραμείνουν στον διαγωνισμό και τα δύο τραγούδια που ήδη έχουν ακυρωθεί, αυτό της Ελευθερίας Ελευθερίου, που διέρρευσε προχθές, όπως επίσης και της Κατερίνας Αυγουστάκη που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο κάποιο χρονικό διάστημα νωρίτερα.

Πάντως από την ΕΡΤ επιμένουν ότι μόνο οι επτά που έχουν απομείνει στην κούρσα θα παραμείνουν, αφού η απόφαση για αλλαγή των προθεσμιών δεν θα έχει και αναδρομική ισχύ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: