Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Επώνυμοι σε "βασιλικές" πόζες




Φωτογραφίες που εκπλήσσουν, σοκάρουν, προκαλούν, αλλά κυρίως εντυπωσιάζουν. Η «βασίλισσα» -τι άλλο;- Ελένη Μενεγάκη, η «Σπαρτιάτισσα» Ελενα Παπαρίζου, η «αυτοκράτειρα» Ζέτα Μακρυπούλια, η «αμαζόνα» Μπέτυ Μαγγίρα. Τριάντα διάσημοι Ελληνες, δεκαεννιά φωτογράφοι, δεκαεπτά στιλίστες, δεκατέσσερις πασίγνωστοι σχεδιαστές μόδας κι επτά κομμωτές επιστρατεύτηκαν για να δημιουργηθεί το «Kingdom of beauty» (ελληνιστί, «Βασίλειο της ομορφιάς»), που φέρει τη σφραγίδα του μακιγιέρ των επωνύμων Γιάννη Μαρκετάκη.

Πρόκειται για ένα συλλεκτικό coffee table book και παράλληλα φωτογραφικό άλμπουμ που το concept του βασίζεται στις μεταμορφώσεις με βάση το make up. Στην ξεχωριστή (όπως είναι ηλίου φαεινότερο) φωτογράφηση συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, που για χάρη του Γιάννη έγιναν βασίλισσες και βασιλιάδες. Στο ξεχωριστό αυτό βιβλίο, που ήταν όνειρο ζωής για τον make up artist της MAC (και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπασωτηρίου), φωτογραφίζονται τριάντα άτομα με τριάντα δύο κορόνες.

Τα στέμματα κατασκεύασε με πολύ μεράκι ο ίδιος ο Γιάννης Μαρκετάκης, ενώ οι φωτογραφήσεις ξεκίνησαν τον Απρίλιο. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η φωτογράφηση του κομμωτή Μιχάλη Τερζάκη ως Ιησού Χριστού, της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που προτάσσει ένα άγριο και παράλληλα sexy στιλ, πλαισιωμένη από wild αρσενικά, της Ελενας Παπαρίζου ως Σπαρτιάτισσας, της Ζέτας Μακρυπούλια ως αυτοκράτειρας, της Μπέτυς Μαγγίρα ως αμαζόνας, της Ελένης Μενεγάκη ως βασίλισσας της πρωινής ζώνης. Ο Γιάννης Μαρκετάκης και ο σχεδιαστής Γιάννης Λάσκος εμφανίζονται ως βυζαντινές αγιογραφίες. Ο Αλέκος Συσσοβίτης, βαμμένος περίτεχνα, γίνεται βασιλιάς των Ινκας, ο Αποστόλης Τότσικας ιππότης, η Νατάσσα Θεοδωρίδου μαγνητίζει το βλέμμα ως βασίλισσα του χιονιού, ενώ η Σμαράγδα Καρύδη κάνει την πιο stylish φωτογράφηση, μέσα στο νερό.

Στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της Γιορτής της Γυναίκας, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου στο ξενοδοχείο «King George», όπου θα πρωτοστατήσουν οι πρωταγωνιστές αυτού του ιδιαίτερου coffee-table-book. Αξίζει να πούμε ότι όλοι δέχτηκαν με πολλή χαρά να φωτογραφηθούν. Aλλωστε είναι προσωπικοί φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Μαρκετάκη εδώ και πολλά χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: