Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Η Θώδη ανοίγει γηροκομείο....

Θα ανοίξει γηροκομείο στην Καστέλα! Ολοι γνωρίζουν ότι διαθέτει μεγάλη ψυχή. Ευαισθησίες που έχει πληρώσει ακόμη και με την υγεία της. Η Εφη Θώδη, αυτή τη φορά μάς εκπλήσσει ευχάριστα. Μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο Τσιγκόλη σκέφτεται να φτιάξει οίκο ευγηρίας. Απογοητευμένη -όπως δηλώνει στην «Espresso»- από τη μουσική βιομηχανία, αποφάσισε να κάνει κάτι για τους συνανθρώπους της.

Εχω στενοχωρηθεί τον τελευταίο καιρό με το τραγούδι. Δεν πάνε καλά τα πράγματα, δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε... Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κάτι για ανθρώπους που έχουν ανάγκη από φροντίδα και αποφάσισα να κάνω ένα γηροκομείο. Θέλω τα καημένα τα γεροντάκια να έχουν την περιποίηση που τους αξίζει, λέει στην «Espresso» και προσθέτει: «Εχω βρει τον κατάλληλο -πιστεύω- χώρο στην Καστέλα γιατί μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο μέρος. Είναι δίπλα στη θάλασσα. Πιστεύω ότι εκεί οι γέροντες θα ηρεμούν και θα είναι ξέγνοιαστοι. Θα ζουν αξιοπρεπώς. Προτού επιλέξω την τοποθεσία έψαξα και έμαθα ότι στην περιοχή ζουν άνθρωποι μεγάλης ηλικίας που έχουν ανάγκη από στοργή και αγάπη».

Οπως είναι φυσικό, στα σχέδια της Εφης είναι να τους ψυχαγωγεί κιόλας. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μαγειρέψω γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Εννοείται, θα διοργανώνω και ψυχαγωγικές βραδιές στη διάρκεια των οποίων θα τραγουδάω. Θα οργανώνουμε όμως και εκδρομές σε όλα τα μέρη της Ελλάδας».

Ο χώρος στην Καστέλα είναι αρκετά ευρύχωρος. Διαθέτει μάλιστα και κήπο στον οποίο θα μπορούν να κάνουν τις βόλτες τους οι ηλικιωμένοι. Αυτή την περίοδο η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο σύντροφός της τρέχουν και δεν φτάνουν. Θέλουν να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά προκειμένου τα πάντα να είναι εντάξει στην ώρα τους. Παράλληλα, αναζητούν και το προσωπικό που θα απασχολείται στον οίκο ευγηρίας. Στη συνέχεια θα αρχίσουν να αναθέτουν αρμοδιότητες και έπειτα θα δρομολογήσουν τα εγκαίνια του γηροκομείου. ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: