Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Καραμεροχαριτάτοι: «Δε γουστάραμε να ασχοληθούμε με το διαζύγιο»

Λίγο πριν από το ξεκίνημα της εκπομπής τους στον ΑΝΤ1, το πρωινό δίδυμο του σταθμού Καραμέρος – Χαριτάτος εμφανίστηκε στην εκπομπή του STAR«Πρωινή Μελέτη», κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν!

Μια εβδομάδα μετά την επάνοδό τους στην πρώτη θέση της AGB, οι δύο παρουσιαστές επέλεξαν, τώρα που είναι και πάλι στα πάνω τους να βγουν και να μιλήσουν.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην ερωτηθούν για το διαζύγιο της δεκαετίας της Ελένης Μενεγάκη και του Διευθυντή προγράμματός τους Γ. Λάτσιου.

Είπαν λοιπόν ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το διαζύγιο από επιλογή καθαρά δική τους, παρά το κόστος που μπορεί να είχε αυτή η απόφαση. «Επειδή πρόκειται για μια δυσάρεστη ιστορία που αφορά δυο ανθρώπους που γνωρίζουμε, είπαμε να μην ασχοληθούμε. Πείτε γιατί δεν γουστάρουμε, δεν μας πάει αυτή η ιστορία;», είπε με νόημα ο Σ. Χαριτάτος. Πάντως μεταξύ μας, ούτε κι εγώ θα έκανα διαφήμιση στις προσωπικές στιγμές του ανταγωνιστή μου, την αλήθεια θα την πω!!

Μάλιστα, ως συνήθως πιο λαλίλαστατος από τον Γ. Καραμέρο, ο Σπύρος πέταξε και τις σποντίτσες του όταν το πάνελ της εκπομπής τους είπε ότι τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τους, τους φέρνουν πάλι πρώτους, μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα που ήταν στη δεύτερη θέση.

«Πολλοί μπορεί να περίμεναν να κρατήσει αυτό δυο εβδομάδες, περισσότερο ή και μια ολόκληρη καριέρα»!!! Τα’ ακούς Ελενίτσα τι λένε τα παιδιά!!! Αν είχες τέτοιες βλέψεις, τώρα σου κουνάνε το δάχτυλο, θριαμβευτικά!!!!

Ο δε Γιώργος Καραμέρος, ως οικογενειάρχης, έδωσε και τα δικά του μαθήματα… οικογενειακής «ηθικής» λέγοντας ότι θα προσπαθούσε να μη χωρίσει για χάρη των παιδιών του, τονίζοντας όμως ότι αν οι διαφορές ήταν αγεφύρωτες θα το έκανε σε περίοδο «νεκρή», για να μην προκαλέσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας!!!

Όσο για τις σχέσεις τους με τον ΑΝΤ1 και τον Γ. Λάτσιο; Απίθανες κορίτσια!!! Έτσι λένε οι παρουσιαστές κι εμείς δεν είμαστε κακοί άνθρωποι για να μην τους πιστέψουμε.

Πάντως έναν ανεπαίσθητο εκνευρισμό τον διακρίναμε στον κ. Χαριτάτο, όταν τον ρωτούσαν για το διαζύγιο της δεκαετίας! Γιατί καλέ; Αφού πάλι πρώτοι είστε; Χάσατε μια εβδομάδα την πρωτιά και τα βάψατε μαύρα;

Δείτε τι είπε το δίδυμο του ΑΝΤ1 στην «Πρωινή Μελέτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: