Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το ραντεβού της Ελένης με γνωστό δικηγόρο

Αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να διεκδικήσει όσα της ανήκουν από την κοινή περιουσία με τον Γιάννη Λάτσιο είναι η Ελένη Μενεγάκη, μετά και τον άγριο καβγά τους για την μοιρασιά.

Όπως αποκαλύπτει το Star, η παρουσιάστρια απευθύνθηκε σε πολύ γνωστό δικηγόρο της Αθήνας και σήμερα, Σάββατο, είχε ραντεβού μαζί του στο σπίτι της!

Το «αγκάθι» μεταξύ του πρώην ζευγαριού ακούει στο όνομα κοινή περιουσία, θέμα για το οποίο κανείς δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει ούτε μισό βήμα πίσω.

Το οικόπεδο στην Χαλκιδική και το ξενοδοχείο στην Κάρυστο φαίνεται πως διεκδικεί ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, τη στιγμή που η εν διαστάσει σύζυγος προτιμά το οικόπεδο στην Κορώνεια δίπλα σε αυτό του κουμπάρου της.

Ερωτηματικό παραμένει το τι θα γίνει με τα δύο οικόπεδα που αγοράστηκαν τον περασμένο Αύγουστο στην Μυτιλήνη, αλλά και τα σπίτια τους.

Όπως έχουμε ξαναπεί, η βίλα στα Μελίσσια μένει στην Ελένη Μενεγάκη, ενώ για την διατροφή που θα δίνει ο Γιάννης Λάτσιος ακούγεται το ποσό των 3.000 ευρώ τον μήνα.

Σε μια προσπάθεια συμβιβασμού, φίλοι του ζευγαριού κανόνισαν έξοδο με τον Γιάννη Λάτσιο, που έγινε την περασμένη Πέμπτη σε εστιατόριο της Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα, ρόλο «πυροσβέστη» έχει αναλάβει η αδερφή του, Αγλαΐα Λάτσιου, που είναι από τους λίγους ανθρώπους στους οποίους μιλά η Ελένη. Μάλιστα, την φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής της πριν από λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: