Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Η Ελισάβετ ερωτευμένη στο φουλ

Από συντηρητική νοικοκυρά, ερωτεύεται έναν νεότερο και έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή της... Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου επιστρέφει στη μικρή οθόνη πρωταγωνιστώντας στην πρεμιέρα της νέας σειράς του AΝΤ1 «Ο πόλεμος των άστρων» που θα είναι «on air» στις 15 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για σίριαλ αυτοτελών επεισοδίων με σεναριογράφο των Κώστα Βάζακα και σύμβουλο των ιστοριών τον γνωστό αστρολόγο και δημοσιογράφο Γιώργο Πανόπουλο. Η σειρά είναι βασισμένη στη χημεία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα σε σχέση με το ωροσκόπιό τους. Η «Εspresso» σάς αποκαλύπτει το πρώτο ζευγάρι: έναν Δίδυμο που τον υποδύεται ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και μία Παρθένο που την ενσαρκώνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ιστορία που θα ολοκληρωθεί σε δύο επεισόδια θέλει την Παρθένο Ελισάβετ να είναι μια υπερπροστατευτική μητέρα ενός νεαρού αγοριού (Τόμυς Σκλάβος) που την ενδιαφέρει αποκλειστικά εκείνος και το σπιτικό της. Οταν όμως ο γιος φιλοξενεί στο σπίτι τον κολλητό του, ο οποίος έρχεται από το εξωτερικό (Πέτρος Μπουσουλόπουλος), όλα αλλάζουν. Ο νεαρός ερωτεύεται τη μητέρα του φίλου του, είναι μάλιστα πεπεισμένος ότι είναι η γυναίκα της ζωής του. Ολα αυτά βέβαια κρυφά από τον γιο της, που θέλει να βρει κοπέλα στον κολλητό του. Μία από τις υποψήφιες είναι και η Βενετία Κόντου που η «μοιραία» Ελισάβετ κάνει τα πάντα για την κρατήσει μακριά. Το φινάλε επιφυλάσσει happy end καθώς, παρά τις αντιρρήσεις του γιου, Πέτρος και Ελισάβετ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: