Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Γιατί ο Λυμπέρης φεύγει απο το Χρηματιστήριο;

Στην έξοδό τους από το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών προχωρούν οι Εκδόσεις Λυμπέρη, βάζοντας τέλος σε μια παρουσία 9 χρόνων στην ελληνική χρηματιστηριακή αγορά.
Οπως γνωστοποιήθηκε χθες ο βασικός μέτοχος της εταιρείας Αντώνης Λυμπέρης, προχωρά σε δημόσια πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών μετά ψήφου της εταιρείας που δεν έχει στην κατοχή του και οι οποίες ανέρχονται σε 1.717.759 μετοχές ή ποσοστό 8,972% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου έκδοσης της εταιρείας. Σύμβουλος της διαδικασίας είναι η Eurobank EFG Telesis Finance ΑΕΠΕΥ.
Η εταιρεία Εκδόσεις Λυμπέρη δραστηριοποιείται στο χώρο των περιοδικών εκδόσεων -με διεθνείς συνεργασίες με ομίλους όπως Conde Nast Publications, Gruner und Jahr/Mondadori, Rodale, Hello! Ltd, IDG-International Data Group, Axel Springer και VNU-Business Publications-, έχει διεθνή παρουσία -στη Βουλγαρία και τη Ρουμανία- ενώ στο χαρτοφυλάκιο της μέσω του ομίλου, περιλαμβάνονται τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αττικής (Best, VFM, Εν Λευκώ).
Ο όμιλος Εκδόσεις Λυμπέρη επίσης έχει σημαντικές συμμετοχές με σημαντικότερη εκείνη στην εισηγμένη Τεχνικές Εκδόσεις.
Η δημόσια πρόταση
Κατά την ημερομηνία της δημόσιας πρότασης, το μετοχικό κεφαλαίο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 11,29 εκατ. ευρώ και διαιρείται σε 19.146.000 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, μετοχές ονομαστικής αξίας 0,59 ευρώ κάθε μια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: