Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σεξ δολάρια και ποπ

Σεξ, λεφτά και ποπ τραγούδια είναι τα τρία πράγματα που χαρακτηρίζουν το νέο ίνδαλμα της ποπ μουσικής, την Κesha! Μόλις είκοσι δύο ετών, κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστή με το τραγούδι «Tik Tok», που παίζεται δυνατά στα καλύτερα κλαμπ όλου του κόσμου! Κι όπως λένε πολλοί, απειλεί πια ανοιχτά την Πάρις Χίλτον.

Το αποκαλυπτικό ντύσιμό της, οι επαναστατικές θεωρίες της για το σεξ, αλλά και η προκλητική συμπεριφορά της στους χολιγουντιανούς κύκλους θα δώσουν στη νεαρή τραγουδίστρια από την Καλιφόρνια μία επιτυχημένη καριέρα. Ηδη κατάφερε να καταλάβει τις πρώτες θέσεις των charts με το τραγούδι της.

Οταν τη ρωτά κανείς για το ντύσιμό της, που θυμίζει κάτι από καουμπόικο στιλ, χωρίς πολύ ύφασμα όμως, η Κesha λέει ότι της αρέσει να φορά τα απολύτως απαραίτητα! Μιλώντας για το ποιον διάσημο αστέρα θαυμάζει για το ντύσιμό του, αναφέρει τον Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones.

Πολλοί έχουν πει ότι είναι αμφιφυλόφιλη. Στις φήμες αυτές η ίδια απαντά τα εξής: «Εχω περάσει καλά με μερικές κοπέλες, αλλά αυτό δεν με χαρακτηρίζει αμφιφυλόφιλη». Κατά τη γνώμη της, με το ίδιο σκεπτικό θα έπρεπε ένας άνθρωπος που δεν τρώει κρέας για μία εβδομάδα να πει ότι είναι χορτοφάγος. Πράγμα που, όπως λέει, δεν υφίσταται.

Αυτό το διάστημα είναι μόνη της, αλλά εξομολογείται ότι πρόσφατα έζησε μία έντονη ιστορία με έναν ιδανικό άντρα, σχέση που τελείωσε όμως για να αφιερωθεί στην καριέρα της.

Ως νέο ίνδαλμα, η 22χρονη ερμηνεύτρια μιλάει και για τα ναρκωτικά. Δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν την ενδιαφέρουν. Θεωρεί ότι ο εθισμός σε αυτά είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, ενώ δεν πρόκειται να είναι αυτή που θα αγοράσει μία Ferrari στον έμπορο ναρκωτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: