Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Α' Εθνική : Όλα τα ματς της αγωνιστικής


  ΗΤΤΑ ΣΕ… ΔΥΟ ΔΟΣΕΙΣ Ο ΑΡΗΣ (2-0), ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (1-0), «ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ» ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (4-3), ΠΑΝΤΑ… ΚΑΒΑΛΑ Η ΚΑΒΑΛΑ (1-0).-
Ήταν μια αγωνιστική χορταστική από πλευράς γκολ. Πεντάρες, τεσσάρες και τριάρες βρέθηκε στην ημερήσια διάταξη, προσφέροντας θέαμα στον (λιγοστό πάντως) κόσμο.

Μεγάλο εμπόδιο ξεπέρασε ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα (3-0), ξεμπούκωσε επιθετικά ο Ολυμπιακός (5-1), αλλά παραπάτησε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή (1-1).

Σοκ με… προειδοποίησε για τον Άρη που έχασε και το Σάββατο και τον Κυριακή με 1-0 από τον Πανθρακικό (=0-2)! Ξαναμπήκε δυνατά στα γκολ ο Μπλάνκο (στο 3-1 της ΑΕΚ), ενώ ο Ατρόμητος κράτησε τον Πανιώνιο για όγδοη αγωνιστική χωρίς νίκη (1-0).

Η Καβάλα συνέχισε τις εντός έδρας επιτυχίες τα (1-0), ενώ Εργοτέλης και Αστέρας πρόσφεραν 7 γκολ στην παραγωγικότητα της αγωνιστικής (4-3 οι Κρήτες).

Δείτε στα λινκ που ακολουθούν, όλα τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Αρης-Πανθρακικός 0-2

Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

ΑΕΚ-Ξάνθη 3-1

Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-0

Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 4-3

Ηρακλής-ΠΑΟΚ 1-1

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 5-1

Λάρισα-Παναθηναϊκός 0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια: