Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Συγκλονίζει ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας που αγνοείται

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 20χρονης Αγγελικής Σταυρουλάκη, που εξακολουθεί να αγνοείται.

Στην υπόθεση της εξαφάνισής της παρενέβη μέχρι και ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο οποίος ζήτησε να γίνει έρευνα σε όλα τα μοναστήρια για να διαπιστωθεί εάν σε κάποιο από αυτά είναι η κοπέλα, ωστόσο η έρευνα αυτή δεν κατέληξε σε κάποιο αποτέλεσμα.

Νωρίτερα οι συγγενείς και οι συγχωριανοί της Αγγελικής, ακολουθώντας μια πληροφορία από έναν ιερέα της περιοχής έφτασαν έξω από την πόρτα μοναστηριού στο οποίο είχε φημολογηθεί ότι βρήκε καταφύγιο η 20χρονη από το Ρέθυμνο.

Ο πατέρας της κοπέλας καρτερικά περιμένει να σφίξει και πάλι στα χέρια του την κόρη του. Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν τα λόγια του αρραβωνιστικού της, που ζει και αυτός ένα δράμα από την ημέρα που το νεαρό κορίτσι εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Με βουρκωμένα τα μάτια αναφέρει τα όνειρα που έκαναν για τον επικείμενο γάμο τους και την δημιουργία οικογένειας.


Δείτε το βίντεο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: