Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Το διαζύγιο της χρονιάς στην Αγγλία

Πρώτα ήρθε η πεθερά, μετά η έλλειψη σεξ και αργότερα... η απιστία! Στο τέλος, όλοι πήγαν στους δικηγόρους και το διαζύγιο ανάμεσα στον Βρετανό ποδοσφαιριστή Ασλεϊ Κόουλ και τη σύζυγό του, ποπ τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ, ύστερα από έντονη φημολογία πολλών εβδομάδων, είναι πια γεγονός!

Η 26χρονη τραγουδίστρια που είναι επίσης και κριτής στο τηλεοπτικό μουσικό σόου «The X-Factor», με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία δημόσιων σχέσεων που την εκπροσωπεί, γνωστοποίησε ότι έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία του διαζυγίου. Επίσης, ζητεί από τα MME να σεβαστούν την προσωπική τους ζωή αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αυτό, βέβαια, δεν είναι εφικτό κι έτσι έχουν αρχίσει και βγαίνουν στη φόρα διάφορες πληροφορίες για τους λόγους που το διάσημο ζευγάρι έφτασε σε αυτό το άδοξο τέλος.

Από την πλευρά του παίκτη της Εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι διαρρέει ότι για το ναυάγιο του γάμου ευθύνεται η πεθερά του, αφού η εγκατάστασή της στην έπαυλή τους έκανε τη σεξουαλική τους ζωή να πιάσει πάτο. Η 50χρονη μητέρα της Σέριλ, η Τζόαν Κάλαγκαν, χαρακτηρίζεται ως μια γυναίκα που ό,τι της λείπει σε μπόι το έχει σε δύναμη επιβολής! Από την πλευρά της τραγουδίστριας ωστόσο, αναφέρεται ότι όλα αυτά που υποστηρίζει ο ποδοσφαιριστής είναι προφάσεις εν αμαρτίαις, αφού ο γάμος τους πληγώθηκε ανεπανόρθωτα από τις εξωσυζυγικές του σχέσεις με τουλάχιστον πέντε γυναίκες μέσα σε μόλις τριάμισι χρόνια έγγαμου βίου!

Τώρα, όλο το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στο πώς το ζευγάρι θα χωρίσει την περιουσία του που ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ! Λέγεται πάντως ότι η Σέριλ είναι τόσο οργισμένη, που θέλει γρήγορα να βγει το διαζύγιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρει κομμάτι της περιουσίας.  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: