Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Ερωτικό ραντεβού οργίων καταλήγει σε άγρια δολοφονία του Ροκφέλερ.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το σώμα του πολυεκατομμυριούχου Χέρμαν Ροκφέλερ, διαμελίστηκε με πριόνι, ενώ πέθανε μετά από καυγά που ξέσπασε στο σπίτι της 41χρονης, Μπερναντέτ Ντάνι, επειδή, ενώ, αρχικά, είχε υποσχεθεί ότι στα ερωτικά όργια που είχε κανονίσει εκεί θα ελάμβανε μέρος και η γυναίκα του, αυτός πήγε μόνος του.
Καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες δολοφονίας του Ροκφέλερ, αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για την διπλή ζωή του επιχειρηματία και επιβεβαιώνονται οι εικασίες ότι η κρυφή ερωτική του ζωή κρατά το «κλειδί» της αλήθειας. Αναφέρεται, επίσης, ότι ο Ροκφέλερ, εκτός από πρωταγωνιστής σε πολυμελή ερωτικά όργια, είχε και ομοφυλοφιλικές τάσεις.
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Herald Sun», εικάζεται ότι ο Ροκφέλερ, που στην κρυφή του ερωτική ζωή χρησιμοποιούσε το όνομα Άντι Κίνγκστον, είχε κανονίσει να πάει στο σπίτι της 41χρονης γυναίκας στο Hadfield, για να λάβει μέρος σε ομαδική ερωτική συνεύρεση, στην οποία, εκτός από αυτόν και την Ντάνι, θα συμμετείχαν και ο 57χρονος Μάριο Σέμπρι, σύντροφος της Ντάνι, αλλά και η σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Ροκφέλερ.
Εικάζεται ότι ο Ροκφέλερ, αντί μετά την επιστροφή του από επαγγελματικό ταξίδι στην Νέα Νότια Ουαλία, να πάει πρώτα στο σπίτι του, άλλαξε πορεία και πήγε στο ερωτικό ραντεβού που είχε ήδη κανονίσει μέσω αγγελίας που είχε βάλει σε ερωτικό περιοδικό, χωρίς την σύζυγό του. Αυτό πιστεύεται ότι δεν άρεσε στους ερωτικούς του συντρόφους και ξέσπασε καυγάς. Το πώς και πότε πέθανε ο Ροκφέλερ είναι δύσκολο να εξακριβωθεί λόγω του ότι το κομματιασμένο του πτώμα βρέθηκε καμένο. Η αστυνομία ερευνά, επίσης, το πώς το αυτοκίνητο του Ροκφέλερ βρέθηκε στο Μπάλαν και ώς μεταφέρθηκε εκεί.
Η αστυνομία βρήκε τα αποτεφρωμένα κομμάτια του Ροκφέλερ μετά από έρευνα που έκανε σε κατοικία στην περιοχή Glenroy. Οι Αρχές έφτασαν στην παραπάνω κατοικία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της κατοικίας και ενώ ερευνούσαν τα αίτια της πυρκαγιάς, ανακάλυψαν τα καμένα απομεινάρια του Ροκφέλερ.
Εν τω μεταξύ, ο 57χρονος Μάριο Σέμπρι και η 41χρονη Μπερναντέτ Ντάνι, κατηγορούνται για την φρικιαστική δολοφονία του Ροκφέλερ και θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο στις 24 Μαΐου.
Ο Ροκφέλερ αγνοείτο από τις 21 Ιανουαρίου, όταν μαζί με τον αδερφό του έφτασαν στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης και ο καθένας πήρε το αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο Χέρμαν Ροκφέλερ, όμως, δεν κατευθύνθηκε προς το σπίτι του στο East Malvern. Από τότε η σύζυγός του και ο αδερφός του έκαναν δημόσιες εκκλήσεις για να βρεθεί ο Χέρμαν. Περίπου 7 μέρες μετά την εξαφάνισή του, πολίτες από τις περιοχές Shepparton, Moorabbin και Frankston, πήγαν στην αστυνομία λέγοντας ότι τον είχαν δει.(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ Αυστραλίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: