Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ενα πριγκιπικό (μασκέ) πάρτι!

Μασκέ πάρτι με εξαιρετικά κοστούμια, φιλοτεχνημένα από χαρτί, έδωσε την περασμένη Παρασκευή η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας με τη συνεργασία της Lifeline Humanitarian Οrganization, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που ιδρύθηκε από την πριγκίπισσα και προσφέρει ανθρωπιστική υποστήριξη στα ιατρικά κέντρα της Σερβίας, σε ορφανά παιδιά και σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ηταν μια φαντασμαγορική βραδιά με τους καλεσμένους ντυμένους ξωτικά, κλόουν, ντόμινο και μαζορέτες (τα κοστούμια μεταφέρθηκαν με φορτηγό που προκάλεσε κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Μανχάταν!), και εξελίχθηκε σε μια γιορτή κεφιού και χαράς στο περίφημο εστιατόριο «Cipriani», στο Μανχάταν, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων από το χώρο των επιστημών και του θεάματος, αλλά και επιφανών προσωπικοτήτων της Νέας Υόρκης. Η Miss Υφήλιος 2008 Νταϊάνα Μεντόζα, η ηθοποιός Χάιντι Αλμπερσον, η διάσημη ψυχίατρος Ρουθ Γουεστχάιμερ, o Ανδρέας Κασιμάτης, η κόρη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Γιάννη Κατσιματίδη, η Χριστίνα Ρόουζ και πολλοί άλλοι τίμησαν την πριγκίπισσα.

Συγκινημένη από την ανταπόκριση στο φιλανθρωπικό κάλεσμά της, η Αικατερίνη ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του George «Best» Costacos Culture and Cancer Research Foundation Nίκο Φλώρο και Δώρα Ζιόνγκα, καθώς είχε τιμήσει την πριγκίπισσα Αικατερίνη, μαζί με τον καθηγητή Νευροχειρουργικής Διαμανό Σάκα και τη Μαρί Κυριακού, σε εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής.

Το πριγκιπικό ζεύγος είναι παγκόσμια γνωστό για το φιλανθρωπικό του έργο. Στην εξορία όπου έζησαν κράτησαν πάντα ζωντανή στην ψυχή τους τη Γιουγκοσλαβία. Το 2001, όταν τους δόθηκε η άδεια να επιστρέψουν στο Βελιγράδι και να ζήσουν στο παλάτι, στο νου τους είχαν μόνο να προσφέρουν βοήθεια στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες τους, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικής καταγωγής. «Δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές στον ανθρώπινο πόνο» είχε πει τότε η πριγκίπισσα Αικατερίνη, που δεν σταμάτησε να βοηθάει, να στηρίζει και να απλώνει το χέρι και στους πρόσφυγες για να ανακουφίζει τις πληγές τους προκειμένου κάποια στιγμή να επουλωθούν και να κλείσουν.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη είναι και η λατρεμένη των Ρώσων. Απόδειξη, το Βραβείο Τιμής που της απένειμε ο Πατριάρχης Ρωσίας Αλέξιος, παρουσία και του Βλαντιμίρ Πούτιν, για το φιλανθρωπικό της έργο. ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: