Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Σέξι πειρασμός

Είναι πανέμορφη, σούπερ σέξι, ατίθαση, οξύθυμη και θεωρεί ότι οι άντρες έχουν ημερομηνία λήξης. Η Ιμόντεστι Μπλάιτζ είναι η νέα θεά του μπουρλέσκο και κατά κοινή ομολογία η μεγαλύτερη αντίπαλος της Αμερικανίδας Ντίτα Φον Τις, η οποία ήταν η πρώτη που έδωσε άλλη αίγλη στο θεατρικό αυτό σόου.

Η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα χορεύει, κάνει ένα σούπερ αισθησιακό στριπτίζ που ανεβάζει την αδρεναλίνη των αντρών στα ύψη και κερδίζει θαυμαστές, αλλά και πολλά χρήματα. Το «Koko Club» στο Λονδίνο, όπου εμφανίζεται η 31χρονη καλλιτέχνιδα είναι πάντα γεμάτο. Η Ιμόντεστι δεν κάνει διάλογο με τους θεατές, αλλά τους προκαλεί, αυτοαποκαλείται σταρ, γελάει, αλλά και μερικές φορές θυμώνει. Ολοι όμως τη λατρεύουν.

Οι σούπερ εμφανίσεις της περιλαμβάνουν σέξι vintage ρούχα και εσώρουχα βικτοριανής εποχής, που υπογραμμίζουν το υπέροχο σώμα της και αναδεικνύουν την αλαβάστρινη επιδερμίδα της, την οποία, όπως παραδέχεται, τη φροντίζει με θρησκευτική ευλάβεια.

Κι όταν κάποιοι της λένε ότι θα ήθελαν να βγαίνει κι εκείνη από ένα τεράστιο ποτήρι σαμπάνιας, όπως η Ντίτα Φον Τις, θυμώνει και τους λέει: «Κοιτάξτε, εγώ γραπώνω ένα τηλέφωνο ύψους πέντε μέτρων, διακοσμημένο με κρύσταλλα Σβαρόφσκι και καλύπτω τις θηλές μου με αστεράκια από λευκόχρυσο».

Δεν της αρέσει να της θυμίζουν την επέμβαση της αστυνομίας ένα απόγευμα που το σόου της μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση. «Καμία σύλληψη αγάπη μου. Μόνο μια μπανάλ ερώτηση σχετική μ’ ένα τάνγκα που φορούσα, το οποίο ένας τηλεθεατής δεν το παρατήρησε και τηλεφώνησε επειδή θεώρησε ότι ήμουν γυμνή».

Οσο για τους άντρες της ζωής της; Η Ιμόντεστι δηλώνει ότι δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Εξάλλου για εκείνη οι άντρες έχουν ημερομηνία λήξης. Υστερα από τρεις μήνες δεν έχουν τίποτα να πουν.
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: