Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Δύο Έλληνες οι «εγκέφαλοι» της μεγάλης ληστείας των ΕΛ.ΤΑ.

Ένας  28χρονος σεσημασμένος κακοποιός και ένας 37χρονος οδηγός ταξί από τη Γαστούνη είναι οι «εγκέφαλοι» της μεγάλης ληστείας που έγινε στις 29 Δεκεμβρίου 2009 στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ στην Κάτω Αχαΐα, με λεία 240.000 ευρώ.

     Ο πρώτος, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται  να οργάνωσε τη ληστεία και  φέρεται να συμμετείχε σ’ αυτήν  μαζί με τους τρεις αλλοδαπούς  συνεργούς του που την διέπραξαν, τους οποίους μετέφερε με το ταξί του ο δεύτερος στην περιοχή της Αρκαδίας. Μάλιστα, ο 28χρονος φέρεται ότι ήταν ο κουκουλοφόρος που πυροβόλησε με αυτόματο «Καλάσνικοφ» εναντίον ενός αστυνομικού ο οποίος βρέθηκε τυχαία έξω από το υποκατάστημα.

     Οι δύο  Έλληνες αρνούνται κατηγορηματικά την ανάμειξή τους στην ένοπλη ληστεία, ωστόσο τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει σε βάρος τους οι αστυνομικοί θεωρούνται αρκετά για την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα ποιος έχει στην κατοχή του τα κλεμμένα χρήματα και πού βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: