Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Η απόρριψη απο μια γυναίκα τον οδήγησε στην αυτοκτονία

«Πάγωσε»  η κοινωνία του Μεσολογγίου στο άκουσμα της είδησης ότι ένας γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής έβαλε τέλος στη ζωή του, μην αντέχοντας την απόρριψη από μία γυναίκα!


      Ο άτυχος αυτόχειρας ήταν μόλις 34 χρόνων και εθεωρείτο ως ένας από τους ανερχόμενους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, στην εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης… Όμως, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εύκολο να αντέξει το συναισθηματικό βάρος που σήκωνε τον τελευταίο καιρό.

      Όταν  οι συγγενείς του προσπάθησαν  επί δύο ημέρες να επικοινωνήσουν μαζί του χωρίς να τα καταφέρουν, τον αναζήτησαν στο σπίτι που διέμενε. Και τότε, τον βρήκαν νεκρό στον καναπέ του σαλονιού. Δίπλα του, υπήρχε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία αυτοπυροβολήθηκε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον έκαναν να κόψει το νήμα της ζωής του. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: