Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Οκτώ ακόμα νεκροί στον δρόμο προς τη... Δύση

Οκτώ ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην... Ευρώπη. Συγκεκριμένα τα πτώματα οκτώ ανθρώπων -έξι ανδρών, μίας γυναίκας και ενός 8χρονου κοριτσιού- περισυνέλεξαν χθες άνδρες του Λιμενικού από τη θαλάσσια περιοχή κοντά στην παραλία Ποτοκάκι, της Σάμου. Οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται για άτυχους μετανάστες, που προσπάθησαν να έλθουν στη χώρα μας από τα παράλια της Τουρκίας.
Συγκεκριμένα, εκτιμάται πως επέβαιναν σε πλοιάριο, το οποίο βυθίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, ενώ δεν αποκλείεται στο πλοιάριο να επέβαιναν και άλλοι άνθρωποι.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, ένας από τους μετανάστες εντοπίστηκε χθες από φορτηγό πλοίο υπό σημαία Μάλτας, που έπλεε στα τουρκικά χωρικά ύδατα, και αμέσως μετά ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης περίπου 10 με 12 ανθρώπων, στην περιοχή νοτίως του Πυθαγορείου της Σάμου.
Στις έρευνες πήραν μέρος ένα Super Puma και εμπορικά σκάφη, αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών τα σκάφη του Λιμενικού δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: